Novi Javni čas je pred nama, prijavi se i ti!

KK Crvena zvezda mts zajedno sa partnerom Aviv Parkom organizuje treću godinu zaredom Javni čas škole košarke. Zrenjaninci, vidimo se u subotu!

Crvena zvezda mts treću godinu za redom održaće Javni čas škole košarke. I ovaj čas biće u potpunosti u znaku najmlađih koji će imati priliku da usavršavaju košarkaške veštine sa najboljim trenerima mlađih selekcija Crvene zvezde. Svi dečaci i devojčice uzrasta od 6 do 14 godina su pozvani da nam se pridruže u subotu 10. avgusta od 16 do 20 časova u Aviv Parku u Zrenjaninu!
Zajednički cilj Crvene zvezde mts i Aviv Parka je promocija pravih vrednosti koje nosi sport pod obručima. Prijave su u potpunosti besplatne, a potrebno je samo da ponesete loptu i dobro raspoloženje jer su Zvezdini partneri obezbedili osveženja i slatke paketiće za sve učesnije. Takođe, spremili smo i takmičarski program gde će oni najbolji imati priliku da osvoje lepe nagrade.
“Sa zadovoljstvom se vraćamo u Zrenjanin gde smo u partnerstvu sa Aviv Parkom prethodnih godina imali jako lepo druženje sa najmlađim našim navijačima. Dosta Zrenjaninaca ponosno je nosilo crveno-bele boje i možda ćemo u budućnosti među današnjim klincima naći nekog budućeg prvotimca. Svakako sada je najbitnije da se lepo družimo, načimo nešto o košarci i svi zajedno promovišemo prave vrednosti, rekao je direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić.
Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da ove godine budu polaznici Javnog časa košarke Crvene zvezde u subotu u Aviv Parku Zrenjanin mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 023/521-330.
Čekamo vas na terenu!