Više od 100 Zrenjaninaca učilo od Crvene zvezde

Javni čas škole košarke u organizaciji KK Crvena zvezda mts i Aviv Parka okupio je veliki broj mališana koji su vredno radili pod nadzorom trenera mlađih kategorija crveno-belih.

Treću godinu u nizu Aviv Park u Zrenjaninu bio je mesto okupljanja velikog broja mališana koji gaje veliku strast prema košarci i Crvenoj zvezdi. Više od 100 mališana došlo je na košarkaške terene sa velikom željom da vredno trenira pod nadzorom trenera mlađih kategorija crveno-belih Nemanje Novašikića.

Cilj je bila promocija pravih vrednosti koje Crvena zvezda propagira i da se na najbolji način prezentuje način rada sa mladim košarkašima koji je klubu sa Malog Kalemegdana u prošlosti doneo mnogo uspeha, ali i prvotimaca.

Ni velika vrućina nije sprečilo mališane da ulože veliki trud, a da se ona lakše prebrodi pobrinuli su se Zvezdini partneri IDEA koja je spremila slatke paketiće, kao i Voda Vivia koja je obezbedila osveženja za sve učesnike.

Nakon svakog uspešnog treninga bilo je vremena i za takmičarski deo. Mališani su primenjivali stečeno znanje, ali i pokazali veliki takmičarski mentalitet. Najbolji su dobijali nagrade, a treninzi su bili i selekcionog tipa pa je svaki mladi košarkaš imao priliku da skrene pažnju treneru Nemanji Novašikiću.

“Velika nam je čast što smo na našim terenima Aviv Parka u Zrenjaninu i treću godinu zaredom ugostili Crvenu zvezdu. Na taj način smo još jednom pokazali da imamo sjajnu saradnju sa crveno-belima, ali i obradovali Zrenjanince jer Zvezda stvarno ima veliki broj navijača u ovom gradu. Osmesi mališani i njihovo zadovoljstvo iz godine u godinu nam pokazuju da radimo pravu stvar i nadam se da ćemo nastaviti da negujemo ovu lepu tradiciju” istakla je Danka Gladović, direktor marketinga Aviv Parka.
KK Crvena zvezda mts ovom prilikom se zahvaljuje gradu Zrenjaninu i Aviv Parku, kao i našim partnerima koji su pomogli organizaciji – IDEA, Voda Vivia i Champion – Sport Vision.
Hvala svima i hvala Zvezdaši! Vidimo se ponovo.