Sa Zvezdom u Evroligu za 5000 dinara!

KK Crvena zvezda mts nakon vrlo uspešne kampanje i pretprodaje sezonskih ulaznica kojoj se odazvao rekordan broj Zvezdaša, od 2.septembra nastavlja sa prodajom sezonskih karata!

Interesovanje navijača crveno-belih je i dalje veliko, a klub se uz vrlo originalnu kampanju koja će biti nastavljena i tokom septembra, ponovo odlučio za  popularne cene, ali i još nekoliko novih vrsta ulaznica u okviru paketa “Evroliga” i pogodnosti koje čekaju sve koji bi da bodre Crvenu zvezdu i budu uz košarkaše u crveno-belim dresovima tokom takmičarske sezone 2019-2020.
Želju da svi zainteresovani budu uz naš tim u velikim utakmicama koje očekuju crveno-bele u Evroligi tokom jeseni, zime i proleća, ali i da ponovo svetu pošalju sliku pune “Arene” i podrške kakvu nema niko u Evropi na svom terenu – KK Crvena zvezda mts pokazuje i izuzetno povoljnom cenom Evroliga paketa za nivo 400 koji za 15 utakmica u “Štark Areni” iznosi – 5000 dinara!
Takođe, novitet u odnosu na ponudu iz juna meseca, kada je kontigent ulaznica u pretprodaji razgrabljen,  je EVROLIGA PAKET, odnosno mogućnost kupovine paketa ulaznica za utakmice Evrolige koje Crvena zvezda igra u Areni. Novitet su i počasno mesto “Premium”, VIP loža premium, i mogućnost kupovine paketa ulaznica za evroligaške utakmice u Areni – SKY BOX. O svim pogodnostima koje donose ta mesta klub će detaljno informisati javnost pre početka prodaje sezonskih ulaznica koja zvanično startuje 2. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i ONLINE preko sajta klupskog partnera “Tickets.rs
KK Crvena zvezda mts apeluje na sve zainteresovane, pošto je i dalje veliko interesovanje za sezonske ulaznice, da požure sa kupovinom svojih karata, pošto je kontigent ulaznica koje će važiti za celu sezonu i obe dvorane ograničen, zbog kapaciteta dvorane “Aleksandar Nikolić” u kojoj će Crvena zvezda mts organizovati svoje utakmice u regionalnom u domaćem takmičenju, ali i dve utakmice Evrolige (Barselona i Zenit).
CENE SEZONSKIH KARATA 2019/20 U PRODAJI ZA SVE DOMAĆE UTAKMICE:

PAKET KARATA EUROLEAGUE – ZA UTAKMICE U ARENI

Ove sezone KK Crvena zvezda mts igraće preko 40 utakmica u Beogradu i biti domaćin u dve dvorane „Štark Areni” i renoviranoj hali „Aleksandar Nikolić” koje će svim posetiocima ponuditi potpuni komfor i dobre uslove za praćenje utakmica u Evroligi, ABA ligi i srpskoj ligi.

KK Crvena zvezda mts u danima do početka prodaje oglasiće se još jednim saopštenjem sa svim detaljnim informacijama, pogodnostima za sve kupce sezonskih ulaznica i kompletnim servisnim informacijama i načinima plaćanja.
Budite uz Crvenu zvezdu, bodrite crveno-bele u sezoni velikih izazova i utakmica!
KK Crvena zvezda mts