Veliko interesovanje Zvezdaša za EL pakete

Izvanredan odziv Zvezdaša i interesovanje prvog dana prodaje sezonskih ulaznica. Najveće interesovanje za Evroliga Nivo 400 paket ulaznica po ceni od samo 5000 dinara. Klub podseća da prodaja sezonskih ulaznica traje do 20.septembra.

KK Crvena zvezda mts sa zadovoljstvom obaveštava Zvezdašku javnost da je prvog dana prodaje sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020 i Evroliga paketa, prodato preko 350 paketa ulaznica!
Interesovanje navijača našeg kluba nakon sjajnog odziva u pretprodaji, i dalje je veliko. Prodaja novih paketa Evroliga, posebno izuzetno povoljnog paketa „Nivo 400 Evroliga” naišao je na izvanredan odziv Zvezdaša, i svih onih koji bi da po po ceni od 5000 dinara (330 dinara po utakmici Evrolige) bodre Crvenu zvezdu i prate najveće evropske timove u „Stark Areni”.
Klub se ovim povodom zahvaljuje na poverenju svima, i podseća da prodaja sezonskih ulaznica po sledećim cenama i uz brojne pogodnosti traje do 20.septembra:

CENE SEZONSKIH KARATA 2019/20 U PRODAJI ZA SVE DOMAĆE UTAKMICE:

PAKET KARATA EUROLEAGUE – ZA UTAKMICE U ARENI

Radno vreme prodajnog mesta na Kalemegdanu je radnim danima od 10-18h i subotom  od 10-16h.
U PC Ušće prodavaće se samo paket karata Evrolige u Areni- LOŽA SEVER NIVO 200 i TRIBINA NIVO 400.
Takođe, karte će moći da se kupe i online, ali samo određene i to: paketi karata Evrolige u Areni- LOŽA SEVER NIVO 200 i TRIBINA NIVO 400, zatim sezonske karte za TRIBINU A i B, kao i za PARTER B i PARTER 4.
Kupovina na tri i šest rata biće kao i do sad omogućena svim vlasnicima kreditnih kartica Banka Intesa i Komercijalne banke.
Što se tiče skupljih,  VIP karata, sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da su sve karte na terenu za POČASNA MESTA u prvom i drugom redu rasprodate, te da su na raspolaganju samo POČASNA MESTA-BOČNO, III RED.
Zbog velikog interesovanja za ekskluzivna mesta u halama, od septembra je novitet nova sezonska karta- VIP LOŽA PREMIUM. Ovom  kartom kupac obezbeđuje mesto u Hali A. Nikolić u VIP loži, dok je u Areni smešten u SKYBOX.
Takođe, u ponudi je i paket karata samo za utakmice Evrolige u Areni u SKYBOX-u.

Posebno interesovanje Zvezdaša izaziva paket ulaznica TRIBINA NIVO 400 za 15 utakmica Evrolige koje će Crvena zvezda igrati u “Štark Areni” što znači da prostom računicom, cena ulaznice po utakmici iznosi 333 dinara!

Klub podseća da je u prodaji ograničen kontigent sezonskih ulaznica zbog velikog odziva i broja kupljenih karata u predsezonskoj kampanji.

O svim daljim aktivnostima tokom kampanje prodaje sezonskih ulaznica i pogodnostima koje čekaju vlasnike sezonskih karata, klub će se redovno oglašavati putem zvaničnog sajta i svih zvaničnih naloga i platformi KK Crvena zvezda mts.