Naša tribina – Humani sektor 400

KK Crvena zvezda mts pustio je u prodaju sezonske utakmice koje obezbeđuju mesto za 15 evroligaških mečeva u ’’Štark areni’’. Cena je veoma popularnih 5.000 dinara, a njihovom kupovinom postajete direktan učesnik u svim humanitarnim aktivnostima Crvene zvezde!

KK Crvena zvezda mts pustio je u prodaju takozvani ’’evroligaški kontigent karata’’. Naime, po ceni od samo 5.000 dinara svi zainteresovani obezbeđuju mesto u dvorani na svih 15 utakmica u Evroligi koliko će ih crveno-beli naredne sezone igrati u ’’Štark areni’’. Interesovanje je ogromno i veliki broj Zvezdaša je pohrlilo na prodajna mesta da obezbedi svoje mesto u sektoru 400 najveće dvorane na Balkanu.
Nastavljamo u istom pravcu! A, ovog puta pozivamo i vas da se direktno uključite. Svaki sektor na nivou 400 ’’Štark arene’’ zauzela su po dva igrača Crvene zvezde. Oni će se prvi i jedini put u ovoj sezoni međusobno takmičiti, za paketić i osmeh više onih kojima je pomoć najpotrebnija. Zato, menadžment kluba je podržao ideju i u saradnji sa košarkašima doneo odluku da prodaja sezonskih ulaznica za Evroligu ima i humani karakter, pa će pobednici u ovoj maloj igrici, na osnovu broja prodatih ulaznica za njihov sektor, pripremiti adekvatnu pomoć nekoj od organizacija kojoj je pomoć preko potrebna.
Sektor koji bude imao najviše prodatih karata kada bude završena prodaja biće proglašen pobednikom. Dva igrača koja budu najuspešnija odlučiće kojoj ustanovi će biti uručeni pokloni i donacija u vidu sezonskih ulaznica. Na taj način odlučili smo da prodaji sezonskih ulaznica dodelimo i takmičarsku notu, a sve sa ciljem da još jednom akcijom pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.
KK Crvena zvezda je godinama unazad bio učesnik brojnih humanitarnih aktivnosti. Iskoristivši snagu svog brenda, uticaj na javnost i Zvezdaše, crveno-beli su često bili na pravom mestu i u pravo vreme. Podsetićemo vas na samo neke od takvih aktivnosti – Posete dečjoj onkologiji, poseta Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, poseta dečjem svratištu, brojne akcije sa klupskim partnerom Specijalne olimpijade Srbije, učešće u Evroliginim ’’One Team’’ projektima, posete institutu za majku i dete… i brojni drugi.
CRVENO-BELI PAROVI ZA KOJE MOŽETE GLASATI KUPOVINOM EVROLIGINOG PAKETA ULAZNICA:
Beron i Jovanović – sektor 401
Dženkins i Kuzmić – sektor 402
Lazić i Odžo – sektor 403
D. Braun i Čović – sektor 404
Davidovac i Perperoglou – sektor 420
Nenadić i L.Braun – sektor 421
Gist i Simanić – sektor 422
Dobrić i Faje – sektor 423
Podsećamo vas da prodaja paketa po ovim izuzetno popularnim cenama traje do 20. septembra. Kada se prodaja okonča, crveno-beli prvotimci će započeti svoje humanitarne akcije zahvaljujući vama i po staroj navici obradovati one kojima su pažnja, pomoć i podrška najpotrebniji.
Zato, pravac na prodajna mesta – klupske prostorije na Malom Kalemegdanu i TC Ušće prodajno mesto tickets.rs.
Bodrite Crvenu zvezdu u Evroligi i budite humani!