Najveći zajedno za jaču Crvenu zvezdu

Predsednik UO SD i KK Crvena zvezda Nebojša Čović i generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić održali sastanak na stadionu “Rajko Mitić”. KK Crvena zvezda se zahvaljuje FK na jednokratnoj donaciji. Na sastanku se razgovaralo i o ostalim vidovima saradnje klubova crveno-bele porodice.

KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se fudbalskom klubu na jednokratnoj donaciji, čime je još jednom na delu prikazano jedinstvo najvećih klubova u crveno-beloj porodici.
Ovaj gest fudbalskog kluba koji je dogovoren na sastanku predsednika UO Sportskog društva i KK Crvena zvezda Nebojše Čovića i generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića u četvrtak na stadionu „Rajko Mitić”, predstavlja i svojevrsni uvod u veliki broj zajedničkih aktivnosti koje će klubovi u okviru sportskog društva sprovesti u godini velikog jubileja SD Crvena zvezda – 75 godina postojanja, 04.03.2020. godine.
Na sastanku se razgovaralo i o ostalim vidovima saradnje klubova u okviru velike crveno-bele porodice koja broji čak 30 klubova, ali i još bliže saradnje FK i KK kao najvećih klubova u sistemu SD Crvene zvezde. U srdačnom i prijateljskom razgovoru, istaknuta je neophodnost da se FK Crvena zvezda kao glavni stub  našeg sportskog društva,  aktivno  uključi u razvoj celokupnog sportskog društva, i na taj način ojača svetski brend Crvene zvezde.
Ovakva vrsta komunikacije i međusobne podrške između najvećih klubova  sportskog društva Crvena zvezda na najbolji i najdirektniji način pokazuje jedinstvo, solidarnost i snagu klubova Sportskog društva Crvena zvezda kao uvod u godinu velikog jubileja.

KK Crvena zvezda mts će kao i do sada, u skladu sa svojim mogućnostima pružati svu moguću podršku ostalim klubovima u okviru velike crveno-bele porodice, a fudbalerima koji su česti i rado viđeni gosti na našim evroligaškim i utakmicama ABA lige, želi puno uspeha u predstojećim mečevima Lige šampiona i Superlige Srbije.

KK Crvena zvezda mts