Zvezdaši požurite, sezonske do 20 septembra!

Izuzetno uspešna kampanja pretprodaje i prodaje sezonskih ulaznica, kao i Evroligaških paketa za 15 mečeva crveno-belih u EL ove sezone u “Štark Areni” ulazi u završnicu. Kraj prodaje po izuzetno povoljnim cenama (NIVO 400 Evroliga paket – 5000 dinara za 15 utakmica) je 20.septembra!

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve zainteresovane da je prodaja sezonskih ulaznica za sve mečeve crveno-belih u tamičarskoj sezoni 2019-2020, kao i evroligaških paketa, ušla u poslednju nedelju.
Izuzetno uspešna kampanja koja je počela pretprodajom tokom leta, i nastavila se prodajom sezonskih ulaznica traje samo još do 20. septembra!
Klub obaveštava javnost da je interesovanje i dalje veliko, i zato apelujemo na sve naše navijače I one koji žele da budu deo zvezdine sezone u kojoj će prvi tim odigrati preko 40 “domaćih” utakmica u Evroligi, ABA ligi i Superligi, da požure sa kupovinom sezonske ulaznice ili Evroliga paketa.
Nakon 20.septembra u prodaji će se od početka sezone, nalaziti samo pojedinačne ulaznice za mečeve Crvene zvezde mts u halama “Aleksandar Nikolić” i “Štark Arena” uz napomenu da je kapacitet manje gradske dvorane u kojoj će crveno-beli igrati mečeve ABA lige, Superlige i dve utakmice Evrolige skoro popunjen zbog izvanrednog odziva zvezdaša na dosadašnje akcije kluba!
Radno vreme prodajnog mesta na Kalemegdanu je radnim danima od 10-18h i subotom  od 10-16h.
U PC Ušće prodavaju se samo paketi karata Evrolige u Areni- LOŽA SEVER NIVO200 i TRIBINA NIVO 400.
Takođe, karte se kupuju I ONLINE , ali samo određene i to: paketi karata Evrolige u Areni- LOŽA SEVER NIVO200 i TRIBINA NIVO 400, zatim sezonske karte za TRIBINU A i B, kao i za PARTER B i PARTER 4.
Kupovina na tri i šest rata  kao i do sada omogućena je svim vlasnicima kreditnih kartica Banka Intesa i Komercijalne banke.
Što se tiče skupljih,  VIP karata, obaveštavamo da su sve karte na terenu za POČASNA MESTA u prvom i drugom redu rasprodate, te da su na raspolaganju samo POČASNA MESTA-BOČNO, III RED.
Zbog velikog interesovanja za ekskluzivna mesta u halama, od septembra je novitet nova sezonska karta- VIP LOŽA PREMIUM. Ovom  kartom kupac obezbeđuje mesto u Hali A. Nikolić u VIP loži, dok je u Areni smešten u SKYBOX.
Takođe, u ponudi je i paket karata samo za utakmice Evrolige u Areni u SKYBOX-u.
Popusti važe za sve vlasnike sezonskih karata 2018/19 koji nisu uspeli da obnove svoju sezonsku u pretprodaji.

Prilikom kupovine kupac postaje član KK Crvena zvezda. Ukoliko je već član, potrebno je da ponese svoju člansku kartu. U suprotnom, automatski dobija i člansku kartu KK Crvena zvezda koju će mu biti izrađena i uručena u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (bez obzira na prodajno mesto na kome je kupio sezonsku ulaznicu).Takođe, kupac je u obavezi da priloži lične podatke za svaku kupljenu kartu, kao i JMBG broj, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija, radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas klub moli za razumevanje po ovom pitanju.

Budite deo zvezdine sezone koja donosi velike utakmice, spektakle. Samo zajedno možemo do ciljeva koji su postavljeni i koji nas čekaju u sezoni 2019/2020!
KK Crvena zvezda mts