Prodaja sezonskih ulaznica do početka sezone!

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da zbog velikog interesovanja nastavlja prodaju sezonskih ulaznica u narednom periodu do zvaničnog početka sezone!

Interesovanje navijača za kampanju prodaje sezonskih ulaznica (u pretprodaji i prodaji) je bilo takvo da je prvi kontigent štampanih sezonskih ulaznica rasprodat, a prodaja najefitnijih ulaznica poput paketa Nivo 400 u Štark Areni imala je izvanredan odziv!
Zbog toga klub je odlučio da produži prodaju sezonskih ulaznica koja će trajati do prvih ovosezonskih utakmica KK Crvena zvezda u Beogradu.Takođe, klub će od ponedeljka pustiti u prodaju i paket za SKY Box u „Štark Areni” a sa svim infromacijama za te ulaznice, klub će se oglasiti još jednom u ponedeljak.
Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a Evroliga paketi, uključujući i vrlo popularan paket Nivo 400 Arena, i dalje će biti dostupni za online kupovinu i u PC Ušće.
KK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su nam ukazali poverenje i kupili sezonsku ulaznicu, i istovremeno poziva sve koji to nisu učinili a žele da kupe, da to učine u narednom periodu, jer time direktno pomažu funkcionisanje i rad kluba!
Prilikom kupovine kupac postaje član KK Crvena zvezda. Ukoliko je već član, potrebno je da ponese svoju člansku kartu. U suprotnom, automatski dobija i člansku kartu KK Crvena zvezda koju će mu biti izrađena i uručena u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (bez obzira na prodajno mesto na kome je kupio sezonsku ulaznicu).
Takođe, kupac je u obavezi da priloži lične podatke za svaku kupljenu kartu, kao i JMBG broj, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija, radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas klub moli za razumevanje po ovom pitanju.
Budi deo sezone KK Crvena zvezda mts koja obećava mnogo velikih utakmica, uzbuđenja. Samo zajedno možemo do ciljeva koji su postavljeni i koji nas čekaju u sezoni 2019/2020!
KK Crvena zvezda mts