SKY Box paket – novina u ponudi KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda ove godine proširio je ponudu svojih paketa za utakmice koje će crveno-beli igrati u “Štark Areni”.Od tribina, preko loža, mesta pored terena, do potpunog noviteta u našoj ponudi – SKY BOX Evroliga paketa.

Najveći evropski klubovi, CSKA, Fenerbahče, Real, Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos…, ponovo stižu sa Evroligom u Beograd, a utakmice sa ovim velikanima ponovo garantuju spektakle i uživanje za sve koji se budu našli u “Štark Areni”.

Navijači Crvene zvezde prepoznali su i podržali sve aktivnosti kluba I kroz rekordnu kupovinu sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020.

Klub se sa druge strane potrudio da u svojoj ponudi svako ko to želi, pronađe svoje mesto u “Štark Areni” po vrlo povoljnim cenama. Od tribina, preko loža, mesta pored terena, do potpunog noviteta u našoj ponudi – SKY BOX Evroliga paketa.

Ovaj paket koji “pokriva” 15 utakmica Evrolige u “Štark Areni” koje će KK Crvena zvezda mts odigrati u period od oktobra 2019, do aprila 2020.godine, obezbeđuje Vam mesto u svečanoj “SKY BOX” loži na nivou 300. Namenjen je kompanijama, poslovnim ljudima, svima koji bi u drugačijem i luksuznijem okruženju, društvu najbližih, ili poslovnih partnera, saradnika Iiprijatelja, želeli da prate Crvenu zvezdu i spektakle u “Štark Areni”. Cena za zakup SKYBOXA za 15 utakmica je vrlo pristupačna (kreće se od 7.500 EUR za Skybox od 10 mesta, pa na više) za sve kompanije koje žele da uživaju uz svoj klub i na ovaj način direktno finansijski podrže svoj klub!

Budite uz Crvenu zvezdu u predstojećoj sezoni koja je po mnogo čemu istorijska, vidimo se u Areni!

Za sve dodatne informacije, kontakt: 011/3284780, Marija Zivlak.