Evroliga predstavlja – KK Crvena zvezda mts

Evroliga u svom najnovijem videu predstavlja KK Crvena zvezda mts u takmičarskoj sezoni 2019-2020. U ulozi domaćina kapiten i rekorder Crvene zvezde mts Branko Lazić.

KK Crvena zvezda mts kreće 3. oktobra u novu evroligašku priču, šesti put u poslednjih 7 sezona. Pred crveno-belima je dug put, 34 kola, velike i teške utakmice, kakvih je bilo pregršt u prethodnim sezonama. Nakon jednogodišnje pauze, KK Crvena zvezda mts je ponovo u Evroligi čiji je redovni član od 2013.godine.
U tom periodu izgrađen je imidž kluba koji ima fantastičnu atmosferu, „vruć” teren koji je težak i na kome unapred upisane bodove nemaju ni Real, Barselona, Fenerbahče, CSKA…
Menjali su se treneri, igrači, ređali su se uspesi, titule, a uz navijače i ambijent koji ima malo koji klub u Evropi, jedan čovek na terenu bio je konstanta, svedok i akter svih ovih dešavanja – Branko Lazić.
Kapiten crveno-belih, rekorder po broju osvojenih trofeja i odigranih utakmica, i ove sezone sa kapitenskom trakom predvodiće prvi tim KK Crvena zvezda mts u Evroligi.
Zato, Evroliga nije imala mnogo muka i dilema da izabere pravog čoveka koji bi predstavio tim Crvene zvezde za novu sezonu Evrolige, klub i grad Beograd.
Video klip Evrolige „KK Crvena zvezda mts”