Kadeti maksimalno do jedinstvene lige Srbije

Kadeti Crvene zvezde tokom prethodnog vikenda ostvarili prvi cilj u novoj sezoni, i plasirali se u jedinstvenu ligu pobedama nad vršnjacima Dinamika, Partizana i Zemuna. Narednog vikenda u dvorani “Basket City” kvalifikacioni turniri pionira i juniora.

Kadeti KK Crvena zvezda mts sa maksimalnim učinkom odigrali su kvalifikacioni turnir za jedinstvenu ligu Srbije, koji se tradicionalno održava pred početak nove sezone.
Crveno-beli su tokom prethodnog vikenda na jakom turniru u dvorani „Basket City” u grupi sa ekipama “Dinamika”, „Partizana” i „Zemuna” ostvarili sve tri pobede u svojoj grupi, i potpuno zasluženo ostvarili prvi cilj u novoj sezoni pod vođstvom novog trenera Miloša Obrenovića.
Podsetimo, crveno-beli su savladali u petak ekipu „Dinamika” 78:66, u subotu su u derbiju ubedljivo bili bolji od vršnjaka Partizana 78:54, da bi u utakmici pre koje su već obezbedili plasman, savladali u nedelju ekipu Zemuna sa 96:61 uz 22 poena Aleksandra Topalovića.
Tokom narednog vikenda održaće se kvalifikacioni turniri za pionire i juniore (od subote do ponedeljka) u dvorani „Baske City”.