Sa Primorskom uz delimično prisustvo publike

KK Crvena zvezda mts domaćin ekipi Primorske u nedelju uz delimično prisustvo publike. Vlasnici sezonskih ulaznica za VIP lože, kao i plave i bele lože, mogu da prisustvuju utakmici koja se igra u nedelju od 20 časova

KK Crvena zvezda mts otvara novu sezonu u ABA ligi utakmicom protiv ekipe „Primorske” u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić”.
Crveno-beli odbranu titule počinju u renoviranoj dvorani koja nosi ime velikana jugoslovenske i srpske košarke bez pomoći svojih navijača, jer će zbog kazne koja je izrečena našem klubu od strane ABA lige, prva dva meča kao domaćin u novoj sezoni, igrati uz delimično prisustvo publike.
Klub podseća da je KK Crvena zvezda kažnjen sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP” i „svečanu ložu” na prve dve utakmice – u 1 i 2.kolu protiv ekipa Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.
Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.
Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, vlasnici VIP sezonskih ulaznica, ulaze na Vip ulaz, dok će će vlasnici sezonskih ulaznica za lože, kao i plave i bele lože, u halu ulaziti na Službeni ulaz 2 (mesta ovoga puta neće biti numerisana u svečanoj loži).
KK Crvena zvezda mts ujedno će već u nedelju objaviti cene pojedinačnih ulaznica za meč 2.kola Evrolige koju crveno-beli igraju protiv ekipe „Fenerbahčea” u četvrtak u „Štark Areni” gde će se naš tim konačno predstaviti svim našim navijačima i  ljubiteljima košarke, koja se igra zbog publike, a ne bez nje.
KK Crvena zvezda mts