Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Primorsku

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Primorsku u nedelju (20h) u premijernoj utakmici ovogodišnje ABA lige. Trener Milan Tomić može da računa na sve raspoložive snage, osim Ognjena Kuzmića. Zbog kazne, premijera uz delimično prisustvo publike (VIP i svečana loža).

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Primorske na startu ovogodišnjeg izdanja ABA lige.
Duel sa slovenačkim predstavnikom i osvajačem triple krune u Sloveniji, igra se u nedelju od 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”.
Podsećamo da je zbog kazne ABA lige Crvena zvezda domaćin prve dve utakmice u regionalnom takmičenju uz delimično prisustvo publike (VIP loža i svečana loža).
Ovo će biti drugi meč dve ekipe u kratkom vremenskom periodu nakon Superkupa ABA lige, i trijumfa iskusne slovenačke ekipe.
Pred ovaj meč trener Milan Tomić može da računa na gotovo kompletan sastav izuzev centra Ognjena Kuzmića:
„Već smo se susreli sa ekipom Primorske, i videli smo da je u pitanju iskusna, čvrsta i dobra ekipa. Pristup za ovu utakmicu zato mora da bude potpuno drugačiji, sa maksimalnom koncentracijom  i angažmanom svih. Samo tako možemo do početnih bodova u ABA ligi” rekao je trener crveno-belih Milan Tomić, koji će za ovu utakmicu moći da računa na sve raspoložive snage, osim Ognjena Kuzmića.
Ognjen Dobrić: „Očekuje nas važna utakmica, posebno jer je start šampionata i želimo da krenemo dobro i pobedom. Već smo se sastali sa Primorskom, u pitanju je iskusna dobra ekipa, u kojoj se zna ko šta radi, čvrsta u odbrani i koja je uigrana jer je uz nekoliko promena u sastavu, već duže vreme na okupu. Mi poučeni iskustvom sa prve utakmice, moramo da odigramo vrlo čvrsto, da sprovedemo iz svlačionice sve dogovore na teren.Važno nam je da krenemo dobro u ABA ligi”.
Meč u renoviranoj dvorani „Aleksandar Nikolić” počinje u 20 sati uz direktan prenos na TV Arenasport.  Hala će biti otvorena u 18.30 časova, a svi gledaoci u VIP i svečanoj loži koji zbog kazne mogu da prisustvuju ovoj utakmici, ulaziće na službeni ulaz 2.