Izjava trenera Milana Tomića

Izjava trenera crveno-belih na spekulacije pojedinih grčkih medija koje su se pojavile u ponedeljak u popodnevnim časovima.

U ponedeljak u kasnim popodnevnim satima u pojedinim grčkim medijima, pojavila se informacija da je trener KK Crvena zvezda mts Milan Tomić, jedan od najozbiljnijih kandidata za mesto trenera Olimpijakosa iz Pireja, od sledećeg leta.
Tim povodom i sa željom da prekine sve dalje spekulacije na tu temu, trener crveno-belih Milan Tomić izjavio je za klupski sajt sledeće:
„ Ne želim,i nemam vremena da se bavim novinarskim glasinama. Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u „Arenu”i podrže nas u ovoj važnoj utakmici za Crvenu zvezdu” rekao je trener crveno-belih.
Utakmica Crvena zvezda mts – Fenerbahče igra se u četvrtak od 19 časova u „Štark Areni” a karte za ovaj meč za koje vlada veliko interesovanje puštene su u prodaju u ponedeljak.
KK Crvena zvezda