Budućnost gost uz delimično prisustvo publike

KK Crvena zvezda mts domaćin ekipi Budućnosti u nedelju uz delimično prisustvo publike. Isključivo vlasnici sezonskih ulaznica za VIP lože, i počasna mesta, zbog kazne ABA lige koja će biti odrađena ovom utakmicom, mogu da prisustvuju duelu koja se igra u nedelju od 20 časova.

KK Crvena zvezda mts nastavlja sezonu derbi utakmicom 2.kola ABA lige jtd protiv ekipe „Budućnosti” u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić”.
Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.
Klub još jednom podseća da je KK Crvena zvezda kažnjen sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP” i „svečanu ložu” – u 1. i 2.kolu protiv ekipa Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.
Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, isključivo vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta mogu da prisustvuju ovoj utakmici (zbog kazne ABA lige) i ulaze na službeni ulaz 2. Biće smešteni u sektoru VIP loža.
Klub se ovom prilikom još jednom  izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na prve dve utakmice u dvorani “Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža.
KK Crvena zvezda mts se takođe zahvaljuje na izvanrednoj podršci koju je tim imao u četvrtak uveče na premijernoj utakmici  Evrolige u “Štark Areni” koja je upotpunila sliku spektakla I pomogla igračima da dođu do velike pobede nad ekipom Fenerbahčea. Klub podseća da će narednu utakmicu u Evroligi (4.kolo) protiv Barselone zbog zauzetosti “Štark Arene” odigrati u dvorani “Aleksandar Nikolić” 24.oktobra.
KK Crvena zvezda mts