Zvezdaši juniori napunili tribinu i dobili paketiće

KK Crvena zvezda mts iz sezone u sezonu ima za cilj da unapređuje sve sfere poslovanja, svesni modernih vremena i marketinškog potencijala koji ima brend kakav je naš klub. Akteri nekih od najlepših slika koje su nastale u dvoranama ’’Aleksandar Nikolić’’ i ’’Štark areni’’ bili su baš najmlađi Zvezdaši čija je podrška uvek bila zlata vredna crveno-belim prvotimcima.

Misleći o mladim Zvezdašima koji su uvek rado viđeni gosti, klub sa Malog Kalemegdana napravio je posebnu akciju ’’Zvezdaš junior’’. Po veoma popularnoj ceni, roditelji su dobili priliku da uz svoju sezonsku ulaznicu obezbede mesto na svim utakmicama na D tribini u kojima je KK Crvena zvezda.

Među Zvezdašima taj sektor dvorane nije bio naručito popularan, bar do ove sezone kada je prodato preko 250 sezonskih ulaznica i uz to više od 100 ’’Zvezdaš junior’’ sezonskih ulaznica. Ulaznice su specijalno dizajnirane, sa motivima koji u potpunosti karakteršu naš Klub, a pri tom su u potpunosti prilagođeni najmlađima.

O uspehu ove akcije govore brojke, ali i utakmica sa Fenerbahčeom u ’’Štark areni’’. Sektor za vlasnike sezonskih karata bio je dupke pun, a okosnicu su činili upravo najmlađi Zvezdaši koji su pokazali iskrenu strast prema crveno-belim bojama. Za njih je menadžment kluba pobrinuo se da za ’’Zvezdaše juniore’’ bude spremljen i specijalni program. Dugogodišnji klupski partner IDEA u potpunosti je prepoznao značaj ovog programa i dao svesrdnu pomoć menadžmentu kluba u ostvarivanju ove ideje.

Zajedničkim snagama spremljeni su prigodni paketići koje je delio prvotimac crveno-belih Boriša Simanić i izazvao veliko oduševljenje među mališanima koji su želeli autogram i slike jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi.

Brojni mališani imali su priliku da se druže sa Simanićem, ali i ostalim vršnjacima i da preuzmu paketiće koji su između ostalog sadržali majicu, šolju, školski pribor i torbicu.

Ovo je bila samo prva u nizu akcija koje će KK Crvena zvezda i IDEA organizovati u narednom periodu, a svakako pozivamo sve “Zvezdaše juniore” da dođu na sledeću utakmicu u kojoj su crveno-beli domaćini, druže se sa nekim od prvotimaca, steknu nove prijatelje i preuzmu paketiće koje im sleduju.