KK Crvena zvezda i Milan Tomić sporazumno raskinuli ugovor

Milan Tomić od utorka nije više prvi trener Crvene zvezde mts.

Nakon sastanka koji je održan Milan Tomić i klub sporazumno su raskinuli saradnju.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Milanu Tomiću na svemu što je učinio za klub, sa kojim je osvojio u prethodnoj takmičarskoj sezoni tri trofeja.

Predsednik KK Crvena zvezda mts: “Milan Tomić se danas sporazumno rastao sa Crvenom zvezdom. Prošlo je sve u prijateljskim odnosima, osvojio je tri trofeja i vratio Crvenu zvezdu u Evroligu, i sve je u najboljem redu. Zajedno smo analizirali situaciju i došli do zajedničkog zaključka u interesu kluba. Zahvaljujem se Milanu Tomiću na izvanrednoj saradnji i rezultatima koje je postigao u Crvenoj zvezdi”, rekao je Čović.

Milan Tomić: “Želim da se zahvalim predsedniku Nebojši Čoviću i svima u klubu, od igrača, stručnog štaba, menadžmenta I ljudi u klubu na izvanrednoj saradnji koju smo imali tokom cele prošle I na početku ove sezone. Takođe, izuzetnu zahvalnost želim da izrazim navijačima koji su nas bodrili i podržavali tokom prošle i ove sezone. Želim Crvenoj zvezdi mnogo uspeha I sreće u daljem periodu, I da ostvari sve zacrtane ciljeve” rekao je Milan Tomić.

O daljim koracima i imenu novog prvog trenera klub će blagovremeno obavestiti javnost .

KK Crvena zvezda mts