Otvoren Fan Store Crvene zvezde u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’!

KK Crvena zvezda mts sa ponosom obaveštava sve Zvezdaše da je u sredu otvorena prva zvanična klupska prodavnica! Lokacija je dvorana ’’Aleksandar Nikolić’’ između službenih ulaza jedan i dva.

Do sada ste do crveno-belih dresova, majici, dukseva, školskog pribora, brojnih drugih zvezdaških suvenira… Mogli da dođete online poručivanjem, ali i u Red Star Shopovima sa kojima je KK Crvena zvezda mts uspostavio saradnju o prodaji artikala.

Od srede 23. oktobra KK Crvena zvezda ima svoju zvaničnu radnju! Naime, u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ između službenih ulaza jedan i dva otvoren je Fan Store našeg kluba. Veliki trud je uložen da svi Zvezdaši dobiju mesto gde će moći da obnove svoju crveno-belu kolekciju, od strane menadžmenta kluba i kreativnog tima kluba sa Malog Kalemegdana koji je od Fan Store-a napravio jedinstveni zvezdaški ambijent.

Na otvaranju radnje bili su prisutni i crveno-beli prvotimci, koji su u jeku priprema za veliku utakmicu protiv Barselone, iskoristili malo slobodnog vremena da isprate nove aktivnosti kluba. Svi prvotimci su posetili radnju, fotografisali se, razgledali nove kolekcije i potpisali se na improvizovani zid koji se našao u Fan Store-u, a koji predstavlja simbolično zidine naše kuće na Malom Kalemegdanu.

Vrata Fan Store-a u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ otvorena su svakog radnog dana i subotom od 10 do 18 časova. U njoj možete pronaći novu kolekciju artikala, ali i dresove za sezonu 2019/2020!

Zvezdaši, vidimo se! Čekamo vas u našoj prodavnici. Prva prilika je već u četvrtak, na dan utakmice sa Barselonom kada će Fan Store raditi čitav dan (pre i nakon završetka utakmice). Takvo radno vreme biće praksa za svaku utakmicu koju Crvena zvezda mts igra u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.