Servisne informacije pred utakmicu sa Barselonom

KK Crvena zvezda mts očekuje još jedna velika evropska utakmica u okviru Evrolige, gost crveno-belih i Beograda biće ekipa Barselone.

Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“ biće 7.duel dva tima u Evroligi, a ekipa Barselone koja ove sezone figurira kao jedan od favorita za najviši plasman vodi u pobedama 4-2.

Od 17 mečeva u Beogradu, Crvena zvezda će čak 15 organizovati u „Štark Areni“ a dve u hali „Aleksandar Nikolić“.

Prva od dve „vezane“ utakmice u zvezdinoj kući je upravo ova sa Barselonom koja se igra od 21 sat.

Interesovanje za utakmice je bilo ogromno, a sve karte su rasprodate još u utorak.

KK Crvena zvezda mts zato podseća sve, da dođu u halu znatno ranije zbog detaljnih kontrola na ulazima i prilazima hali koji su ograničenog kapaciteta.

Takođe, zbog gužvi koje su se stvarale pre utakmice sa Fenerbahčeom, a koja je nastala zbog online narudžbina i preuzimanja karti na blagajni „Štark Arene“ (vaučeri koji se menjaju za kartu) – klub podseća da nakon kupovine karte onine možete da odštampate svoju kartu u bilo kojoj poslovnici „Tickets.rs“i bez dolaska na blagajnu hale, i tako uđete na utakmicu.

Klub podseća da je tokom prethodnih sezona plaćao ogromne svote novca za kazne zbog bačenih predmeta, zakrčenih prolaza, nesportskog navijanja…zato apelujemo na sve da bučnom podrškom pomognu ekipi i treneru Andriji Gavriloviću da u četvrtak stignu do podviga i pobede nad jednim od glavnih kandidata za plasman na F4 i titulu Evrolige.

Utakmicu u Beogradu sudiće trojka: Oleg Latiševs, Džozef Bisang i Marćin Kovalski.

Meč u hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 21 sat.