Uvek uz Zvezdu! Sada je važno!

KK Crvena zvezda mts u četvrtak od 19 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ dočekuje ekipu Himkija. Moskovljani se nalaze u sjajnoj formi, ostvarili su čak četiri pobede u pet kola Evrolige, a poslednja ubedljiva nad Panatinaikosom dovoljno govori o snazi rivala.

Crveno-beli su prošli kroz turbulentan period, a kalendar takmičenja im nije saveznik. Međutim, niko ne traži bilo kakav izgovor, već samo podršku za sve veće i veće izazove koji slede u narednom periodu. Jedan od njih je svakako utakmica sa Himkijem u našoj kući.

Zato pozivamo sve Zvezdaše da budu kao jedno i da i ovog puta prirede crveno-belima jedinstveni ambijent u kom oni kao po pravilu pokažu najviše. Od prvog do poslednjeg minuta potrebna je energija sa tribina, a onda nema sumnje da će izabranici Andrije Gavrilovića biti oni pravi.

KK Crvena zvezda mts zato podseća sve, da dođu u halu znatno ranije zbog detaljnih kontrola na ulazima i prilazima hali koji su ograničenog kapaciteta.

Klub takođe podseća da je tokom prethodnih sezona plaćao ogromne svote novca za kazne zbog bačenih predmeta, zakrčenih prolaza, nesportskog navijanja…zato apelujemo na sve da bučno navijaju, ali isključivo u okviru fer pleja.

Sada je važno!

https://www.instagram.com/p/B4QnPy8J8CO/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Sada je važno!