SKY BOX Evroliga – i dalje u ponudi!

Košarkaški klub Crvena zvezda mts ove nedelje očekuje još jedna velika utakmica gost crveno-belima biće madridski Real.

Pored standardne ponude pojedinačnih karata, klub se potrudio
da u svojoj ponudi svako ko to želi, pronađe svoje mesto u “Štark Areni” po vrlo povoljnim cenama. Od tribina, preko loža, mesta pored terena, do potpunog noviteta u našoj ponudi – SKY BOX Evroliga paketa. Ovaj paket je ponovo aktuelan pošto se naš tim vraća u “Štark Arenu” I sve preostale utakmice do kraja ovosezonskog izdanja Evrolige igraće u “Štark Areni” (14 utakmica). Počev od madridskog Reala narednog četvrtka…

Ovaj paket koji “pokriva” 14 utakmica Evrolige u “Štark Areni” koje će KK Crvena zvezda mts odigrati u period od onovembra 2019, do aprila 2020.godine, obezbeđuje Vam mesto u svečanoj “SKY BOX” loži na nivou 300. Namenjen je kompanijama, poslovnim ljudima, svima koji bi u drugačijem i luksuznijem okruženju, društvu najbližih, ili poslovnih partnera, saradnika Iiprijatelja, želeli da prate Crvenu zvezdu i spektakle u “Štark Areni”. Cena za zakup SKYBOXA za 14 utakmica je vrlo pristupačna (kreće se od 7.000 EUR za Skybox od 10 mesta, pa na više) za sve kompanije koje žele da uživaju uz svoj klub i na ovaj način direktno finansijski podrže svoj klub!

KK Crvena zvezda mts odigrao je jednu utakmicu u “Štark Areni” i cena paketa za “SKY BOX” je umanjena za jednu utakmicu, i kreće se od 7000 evra u dinarskoj protivrednosti.

Kao kompanije i ljude koji su zainteresovani da na ovaj način budu deo velikog evropskog ambijenta I velikih utakmica KK Crvena zvezda, pozivamo Vas da budete veliko pojačanje našem timu i klubu!

Budite uz Crvenu zvezdu u evroligaškoj sezoni koja je tek počela! Vidimo se u Areni!

Za sve dodatne informacije, kontakt: 011/3284780, Marija Zivlak.