F4 EUROLEAGUE – Karte u pretprodaji od ponedeljka

Nova sezona Evrolige već se zahuktala, ali do konačnog cilja i plasmana u plej of, kasnije i na F4, ostalo je još mnogo velikih utakmica I duela u najelitnijog košarkaškog ligi u Evropi.

Krajnji cilj svih učesnika je grad Keln, u kome će se od 22-24.maja održati ovogodišnji F4 Evrolige. Keln je nakon Berlina (koji je dva puta bio domaćin 2009. i 2016.godine) drugi nemački grad koji će ugostiti pretendente za trofej Evrolige.
Karte za ovaj spektakl koji će se održati u hali biće online puštene u prodaju 11.novembra tačno u podne i biće dostupne preko sajta www.f4tickets.com.

Pre tog datuma počev od srede, tokom 48 časova karte će biti dostupne za narudžbinu i kupovinu pretplatnicima na TV Eurolegaue, svima koji su i prethodnih sezona kupovali ulaznice za završni turnir, ali i vlasnicima sezonskih karata klubova koji učestvuju u ovoj promociji i kampanji!

Tokom pretprodaje ulaznica za F4 na raspolaganju za online naručivanje biće više mesta sa najpovoljnijim cenama.

Domaćin završnog turnira u Kelnu od 22-24.maja biće dvorana LANXESS arena kapaciteta 18.500 mesta, koja je u prošlosti bila organizator velikog broja raznih velikih događaja (rukomet, košarka, hokej…).