Servisne informacije pred utakmicu sa Realom

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Realu večeras u utakmici za koju vlada ogromno interesovanje.

Meč 7.kola biće deveti duel dva kluba u istoriji Evrolige, a na blagajnama Tickets.rs ostao je mali broj ulaznica za NIVO 400.

Sada je već izvesno da grad Beograd, sve navijače Crvene zvezde I prisutne u dvorani očekuje još jedan spektakl sa velikom posetom I zato KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače da dođu znatno ranije u dvoranu zbog procedure prilikom ulaska u dvoranu. Prolazi I stepenice moraju da ostanu prohodni jer je zakrčenje istih jedan od najtežih prekrašaja u pravilniku takmičenja!

Takođe, sportski bodrite naš tim, ne bacajte upaljače, tvrde predmete I bilo šta u teren, niti koristite pirotehnička sredstva, jer su kazne Evrolige rigorozne!

Klub poziva sve Zvezdaše da naprave atmosferu koja je, kada je “Štark Arena” u pitanju,, postala prepoznatljiva širom Evrope,zbog koje svi igrači u Evroligi vole da igraju pred beogradskom publikom, ali pred kojom niko nije nepobediv! Pa ni Real!

Crvena zvezda mts još jednom podseća sve koji će u četvrtak doći u „Arenu“ da su mesta numerisana za sve sektore u hali, kao i da će kontrole na ulazima biti detaljne.
Prodaja ulaznica vrši se na svim većim prodajnim mestima Tikets.rs, kao i online.

VAŽNA NAPOMENA ZA ONLINE KUPCE – Klub još jednom podseća kako se ne bi stvarale dodatne gužve, Vaše ulaznice nakon online kupovine možete preuzeti na nekoj od glavnih Ticket Vision blagajni (Štark Arena, Ušće Shopping Center, Bilet Centar i Dom omladine Beograda). Takođe, ulaznice je moguće preuzeti i na dan događaja na mestu dešavanja, minimum dva sata pre početka događaja. Molimo Vas da odštampate elektronsku poruku (Potvrda kupovine), ponesete validan lični dokument sa slikom i proverite radno vreme blagajne.
KK Crvena zvezda mts