Crvena zvezda na Sajmu Sporta

KK Crvena zvezda mts i ove godine imaće važnu ulogu na Sajmu sporta koji se od petka 22. novembra do nedelje 24. novembra održava u Hali 1 Beogradskog sajma.

I ove godine naš klub imaće aktivnu ulogu, učestvovaće u promociju sporta i svih vrednosti koje su od izuzetne važnosti za naše društvo.

KK Crvena zvezda mts uz veliku pomoć Sportskog Saveza Srbije pripremio je, I učestvovaće u brojnim manifestacijama za sve poklonike sporta i košarke, koje ćemo promovisati tokom trajanja celokupnog trajanja sajma, a u subotu 23.11.2019. godine održaće se glavni događaj u Hali 1 na centralnom terenu (od 13-16 časova), na kome će učestvovati i mnogobrojni članovi velike crveno-bele porodice.

KK Crvena zvezda mts biće zastupljena tokom tri dana “Sajma sporta” na više načina u Hali 1: Promovisaćemo šklu košarke, kampove našeg kluba… Takođe, svi zainteresovani biće u prilici da se učlane u naš klub, a u ime kluba osim članova naših mlađih selekcija, košarkašica KKŽ Crvena zvezda biće prisutno I nekoliko prvotimaca KK Crvena zvezda što dovoljno I na najbolji način govori koliki značaj klub pridaje ovakvim manifestacijama koje za cilj imaju promocija sporta.

Mnogobrojni posetioci Sajma sporta I ove godine biće u prilici da na štandu KK Crvena zvezda kupe zvanične artikle našeg kluba I dobiju sve servisne informacije oko rada kampova, upisa u naše škole košarke I ostale dodatne informacije.

Dođite i budite uz Crvenu zvezdu, čekamo Vas!