Protiv Valensije u hali “Aleksandar Nikolić”

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dve vezane gostujuće utakmice u Evroligi,  vraćaju se kući, a u utakmici 11.kola najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju ekipu Valensije prošlogodišnjeg rivala u Evrkupu i osvajača tog takmičenja.

Crveno-beli će taj meč zbog zauzetosti „Štark Arene“ odigrati u hali „Aleksadar Nikolić“ u četvrtak od 19 časova, ali ta činjenica neće uticati na komfor svih koji su kupili sezonske ulazice KK Crvena zvezda mts, ali i evroligaških paketa koji važe samo za „Štark Arenu“ i koji će za ovu priliku sa svojim kartama moći da uđu u halu“Aleksandar Nikolić“.

Svi vlasnici pateka karata za utakmice Eurolige u  „Štark Areni“ imaće ovaj put svoje mesto u Hali Aleksandar Nikolić iz razloga što prebacivanje iz Štark Arene u Halu A.Nikolić nije planirano.

TRIBINA NIVO 400 će biti na tribinama A i B Hale Aleksandar Nikolić i to TRIBINA NIVO 400- SEVER ULAZI NA TRIBINU B, dok NIVO 400- JUG ULAZI NA TRIBINU A.

Vlasnici sezonskih karata za nivo 200- LOŽA SEVER NIVO 200 ULAZE NA PARTER 4, Hale Aleksandar Nikolić.

Vlasnici sezonskih karata ulaze na svoje ulaze, kao i do sada, bez promena.

Zbog  promene dvorane, KK Crvena zvezda mts pustiće u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet Hale A. Nikolić od 8.500 mesta koliko poseduje.

Do samog susreta detaljno ćemo informisati sve zainteresovane o svim tehničkim detaljima, početku prodaje ograničenog kontigenta dnevnih karata, i svim ostalim servisnim informacijama koje se tiču utakmice Crvena zvezda mts – Valensija.

KK Crvena zvezda mts