Crvena zvezda na Sajmu sporta

KK Crvena zvezda mts I ove godine bio je jedan od najaktivnijih učesnika na „Sajmu Sporta“ koji se od petka do nedelje održao u Hali 1 na Beogradskom Sajmu.

Od 13-16 časova je održan glavni događaj na sajmu u organizaciji Crvene zvezde, promocija košarke na centralnom terenu. Članovi naših mlađih selekcija i škole košarke su igrali basket 3 na 3. Kao I svuda, I ovom prilikom Crvena zvezda je privukla veliku pažnju, ali je pravo oduševljenjenastalo kada su se mališanima priključili prvotimci i pojačali njihove ekipe.

Pojačanja i to velika predstavljali su igrači KK Crvena zvezda mts: Ognjen Dobrić, Nikola Jovanovići i Bili Beron.

U toku programa svoje učešće uzeli su i juniori, a bodrile su ih devojke iz zvezdine plesne grupe “Red passion fly”.

Mnogo mališana se okupilo oko glavnog terena i strpljivo čekalo da se fotka sa svojim idolima i dobije autograme, a to je išlo tako daleko da su klinci nudili svoje patike i telefone Biliju da se potpiše, kao u NBA što je čest slučaj.

Posle zvaničnog programa, a pre odlaska na prvi trening sa novim trenerom Draganom Šakotom koji je u tim trenucima promovisan u novog šefa stručnog štaba KK Crvena zvezda, naši košarkaši su obišli i štandove naših partnera. Bel Medic, Fakulteta za sport, gde su Dobrić i Jovanović razgovarali sa studentima sportskog menadžmenta i novinarstva, Specijalne olimpijade Srbije, sa kojima smo dogovorili brzi početak novog drustveno odgovornog projekta u okviru ONE TEAM-a, kao i štand Sportskog saveza Srbije, koji je sjajno organizovao Sajam sporta.

Crvena zvezda je bila prisutna tokom sva tri dana na štandu su promovisane školica košarke, kamp, članstvo, ali tu je bio i Fan Store.

Želimo ovom prilikom da se zahvalimo Sportskom Savezu Srbije” na izvanrednoj organizaciji ovakvog događaja koji je sada već postao tradicija. Od velike je važnosti da deci približimo svu lepotu sporta, ali i naučimo vrednostima fer pleja, sportske kulture, sve njihove sportska idole koje mogu da vide i od njih čuju das u normalni ljudi, das u I oni kao deca maštali da postanu dobri sportisti jednog dana. Takođe I da čuju da se do toga dolazi velikim radom, treninzima. Drago nam je da smo bili deo ove priče I svaki put ćemo se odazivati na njih” izjavili su Ognjen Dobrić I Bili Beron uz još jednu zahvalnost Sportskom Savezu Srbije na sjajnoj organizaciji i promociji sporta.

KK Crvena zvezda mts kao društveno odgovoran klub uvek će biti aktivni učesnik ovakvih manifestacija I događaja koji su od velike važnosti za naše društvo.