Dajte krv, budite humani i gledajte utakmicu sa Olimpijakosom!

Tradicionalna akcija “Crveno-bela krv”  biće ponovo organizovana, ovoga puta u utorak 17.decembra ponovo na tradicionalnom mestu – u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”.

Nova humana akcija će trajati od 10 do 18 časova.

Ovoga puta  svi navijači koji budu dali krv – dobiće ulaznice za košarkaški meč Crvene zvezde i Olimpijakosa u Evroligi koja se igra u petak 20.21.2019.godine od 19 časova u “Štark Areni”.

KK Crvena zvezda mts koji se uvek rado odazivao i pomagao u ovakvim društveno-korisnim akcijam,a podseća da uz mogućnost da nekom spasite život, ovoga imaćete priliku da pomognete i našim košarkašima da ostvare što bolji rezultat protiv Olimpijakosa.

Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a  svaka prethodna akcija prikupljanja krvi je imala izuzetan odziv, pa KK Crvena zvezda poziva sve koji mogu I hoće da daju krv, da tako bude I ovoga puta!

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.