Bodrite Crvenu zvezdu u Kazanju!

KK Crvena zvezda mts poziva sve zainteresovane pristalice crveno-belih na dvodnevni aranžman i put u Kazanj, gde će srpski šampion i predstavnik naše zemlje u Evroligi, odigrati važan meč 16.kola sa ekipom Zenita.

Ova utakmica za šampiona Srbije je izuzetno važna, a protivnik je ekipa novajlija u Evroligi, ali I tim koji je pokazao svoj kvalitet i pobedom u poslednjoj rundi takmičenja nad Fenerbahčeom u Istanbulu.

Ovom prilikom zbog zauzetosti hale u Sankt Peterburgu utakmica će se odigrati u Kazanju, prestonici ruskog Tatarstana, grada na levoj obali Volge, sa preko 1,2 miliona stanovnika i jednom od lepših gradova Rusije osnovanog još daleke 1391.godine.

KK Crvena zvezda mts u saradnji sa “Champions Travelom” organizuje trodnevni put i direktan let u Kazanj (1 noćenje). Cena kompletnog aranžmana u koji je uključena avionska karta, noćenje sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice, autobuski prevoz od i do aerodroma u Kazanju je 350 evra, u dinarskoj protivrednosti.

Prema planu puta za Rusiju, polazak je predviđen u četvrtak u 17 časova sa aerodroma “Nikola Tesla”, a nakon transfera autobusom do hotela, smeštaj u hotelu “Bilyar Kazan” (hotel sa 4 zvezdice) planiran je oko 21 sat.

Na dan utakmice, nakon doručka, predviđeno je slobodno vreme, odlazak na utakmicu koja se igra u petak od 20 časova po lokalnom vremenu (18 časova po srpskom). Nakon utakmice, sledi odlazak na aerodroma i povratak u Beograd čarter letom Kazanj – Beograd i dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” oko ponoći u subotu.

Kompletnu informaciju o ovom aranžmanu svi zainteresovani Zvezdaši mogu dobiti i u poslovnici “Champions Travel” u Beogradu (Graničarska 5) kao i putem telefona +381114048570

Budite uz Crvenu zvezdu u Kazanju i pružite podršku crveno-belima da dođu do još jedne, važne, sedme pobede u Evroligi!

KK Crvena zvezda mts