Paketići i proslava za najmlađe Zvezdaše

U vrlo zgusnutom kalendaru koji je ispunjen utakmicama, putovanjima, treninzima i svakodnevnim aktivnostima, KK Crvena zvezda uvek u vreme Novogodišnjih praznika pronađe vremena za porodično okupljanje i one koje su budućnost svih nas – decu.

Tradicionalno, i pored treninga koji se održavao u vreme novogodišnje predstave, članovi porodica, supruge i deca igrača i zaposlenih u KK Crvena zvezda družili su se u subotu zajedno u Beogradskom Dramskom pozorištu a najmlađi su tom prilikom dobili i novogodišnje paketiće.

Pre, za najmlađe najvažnijeg događaja dodele poklona od Deda Mraza, organizovano je druženje, bogata trpeza i pozorišna predstava.

Dok su im tate trenirale na parketu hale „Aleksandar Nikolić“ spremajući se za nastavak izuzetno naporne sezone, najmlađi su nedaleko od hale, na Crvenom Krstu proveli trenutke koje će pamtiti, jer ko se od nas ne seća Deda Mraza, poklona i Nove Godine?

Ovom prilikom KK Crvena zvezda se zahvaljuje Beogradskom Dramskom Pozorištu, velikom Zvezdašu Jugu Radivojeviću, kompaniji IDEA koja je obezbedila paketiće,svim našim prijateljima i sponzorima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog lepog  događaja i druženja, i učinili deci naših igrača i ljudima koji svakodnevno vredno rade u klubu, da i ovu Novu Godinu dočekaju na najlepši način!