Interaktivni foto kiosk i protiv Bajerna!

Košarkaški klub Crvena zvezda mts spremio je još jedan lep poklon za sve svoje navijače koji će podržati svoj klub na bitnom evroligaškoj utakmici sa Bajernom 2. januara u Štark Areni. Kao i na utakmici sa Olimpijakosom, posetioci će moći da se i protiv Bavaraca vrate kući sa vrednim suvenirom – virtuelno napravljenom fotografijom sa košarkašima Zvezde!

Naime, u saradnji sa premium partnerom Evrolige i nazivnim sponzorom Evrokupa 7DAYS i agencijom 365ADS, na utakmici sa Olimpijakosom predstavljen je Dream Team Booth koji su do sada sportski zaljubljenici mogli da vide isključivo na utakmicama najskupljeg kluba na planeti, čuvene NFL franšize Dalas Kaubojsa. Interaktivni kiorski će ponovo biti dostupan za besplatno korišćenje i na utakmici sa Bajernom

Na severnom ulazu Arene, na postavljenom interaktivnom displeju gledaoci mogu još jednom da izaberu tri omiljena igrača sa kojima će se potom fotografisati. Samo jednim klikom izabrani košarkaši Zvezde virtuelno ulaze u kadar i postavljaju se za fotografisanje zajedno sa navijačima.

Ovako je bilo na prošloj utakmici:

Svi učesnici aktivacije dobiće ponovo fotografije kao trajnu uspomenu odnosno istu fotku sa svojim ljubimcima poslatu na e-mail adresu. Dodatna nagrada Crvene zvezde i premium partnera Evrolige 7DAYS biće opet  i nagradna igra za one gledaoce koji će na licu mesta objavili svoju fotografiju na Instagram nalogu uz #DreamTeamBooth.

https://www.instagram.com/p/B6vrdULJIXP/