Napravimo opet ambijent za pamćenje, navijajmo fer i korektno!

Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju kalendarsku godinu prvi od svih klubova u Evroligi i među srpskim klubovima u svim takmičenjima.

Već večeras u Beograd stiže ekipe Bajerna, koja će biti gost u „Štark Areni“ od 19 časova u prvoj utakmici Evrolige koja će biti odigrana u 2020.godini.

Beograd i navijače Crvene zvezde očekuje još jedan spektakl, i još jedna velika utakmica poput mnogih koje su crveno-beli igrali u vreme Novogodišnjih praznika prethodnih godina.

Međutim, KK Crvena zvezda podseća da je naš klub i ove godine bio predmet velikih kazni od strane disciplinskog sudije Evrolige, i još jednom apeluje na sve da dođu ranije u halu, i posebno da ne zauzimaju prolaze i stepeništa.

Posebno podsećamo sve Zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vređaju protivnika, ne napadaju i ne vređaju službena lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici 17.kola Evrolige.

Klub podseća da je zbog svih prekršaja ove sezone kažnjen po više osnova preko 50 hiljada evra od početka sezone! Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige!

Takođe, KK Crvena zvezda podseća da u “Štark Arena” nije dozvoljeno pušenje, i da zbog tog prekršaja klub takođe može biti kažnjen.

Napravimo još jedan ambijent i atmosferu za pamćenje po kome je KK Crvena zvezda već prepoznatljiva u Evroligi!

Budite uz crveno-bele i pomozite našem timu da dođe do nove – osme pobede u Evroligi!!!