Rekordna pobeda, najbolja poseta… SPEKTAKL!

Utakmica između Crvene zvezde mts i Bajern Minhena priredila je jedinstveni spektakl svim Zvezdašima kako na terenu, tako i van njega. To je bila svojevrsna nagrada za navijače koji su u velikom broju došli u ’’Štark arenu’’ da bodre crveno-bele na premijeri u 2020. godini. Broj od 16.824 navijača predstavljao je rekord 17. kola po poseti u Evroligi!

Zvezdaši su zaista imali priliku da uživaju u savršenoj predstavi izabranika Dragana Šakote. Oni su kontrolisali sva dešavanja na terenu i na kraju ostvarili najubedljiviju pobedu Crvene zvezde u istoriji evroligaškog takmičenja. Brojke su egzaktne, one ne lažu, a rezultat 93:63 piše se u istoriju kluba sa Malog Kalemegdana.

Međutim, trebalo bi da se vratimo bar na kratko na početak. Gotovo 17.000 navijača je i pre prvog sudijskog podbacivanja krenulo da daje snažnu podršku svojim ljubimcima na terenu, a atmosfera se dodatno podgrejala kada je na scenu stupio jedinstveni audio-vizuelni spektakl kakav na evropskim terenima može da se vidi samo na mečevima Crvene zvezde.

Fenomenalni efekti obasipali su teren, a audio efekti su se gotovo savršeno mešali sa glasnom podrškom karakterističnom za Zvezdine utakmice. Sve to je kretivni tim KK Crvena zvezda mts ovekovečio, a da nijedan opis rečima nije dovoljan dokazaće vam narednih nekoliko minuta ovog video zapisa:

A van terena, posebno za one najmlađe bilo je spremljeno jedno veliko iznenađenje. Već na prethodnoj evroligaškoj utakmici protiv Olimpijakosa Zvezdaši su mogli da se upoznaju sa ’’Dream team Booth-om’’ koji je do sada bio rezervisan isključivo na utakmicama najskupljeg tima na planeti, NFL franšize Dalas Kaubojsa. Ovaj interaktivni kiosk koji je priredila Crvena zvezda u saradnji sa premijer partnerom Evrolige kompanijom ’’7 Days’’ je i ovog puta izazvao veliko interesovanje, najmlađi Zvezdaši su razbili svaku barijeru stidljivosti i strpljivo čekali u redu za svojevrsnu uspomenu. Njihovi heroji, košarkaši Crvene zvezde, ovog puta interaktivni, ali to zaista niko ne bi mogao da kaže kada pogleda fotografiju, pozirali su sa njima i ostavili im uspomenu za pamćenje.

Sa fotografijom, ali i vrednom pobedom u džepu, Zvezdaši juniori otišli su kući bogatiji za jednu veliku uspomenu više koje im je podarila Crvena zvezda. Dobro, bilo je i onih starijih koji su želeli fotografiju sa svojim omiljenim košarkašem, ali kao i uvek mi ćemo prednost dati najmlađima. Svi oni imali su mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri tako što će svoju fotografiju objaviti na instagramu i iskoristiti prikladan ’’hašteg’’. A, kako je to izgledalo možete pogledati na sledećem video klipu: