Sa Crvenom zvezdom i Champions Travelom putujte u Barselonu!

KK Crvena Zvezda mts pripremio je u saradnji sa “Champions Travelom” još jedno lepo putovanje I priliku da svi koji to žele, bodre crveno-bele u još jednoj važnoj i velikoj evroligaškoj utakmici.

KK Crvena Zvezda i Champions Travel organizuju čarter Iet i dvodnevni aranžman u Barseloni gde će se narednog četvrtka odigrati meč 21.kola Evrolige između domaćeg istoimenog kluba i KK Crvena Zvezda.

Košarkaška utakmica biće odigrana u “Palau Blaugrana” hali,u kojoj se igraju košarkaške i rukometne utakmice, kao i mečevi futsala i roller hokeja I koja je dom košarkaša Barselone već decenijama.

Za sve koji žele da bodre crveno-bele koji I ove godine sa velikim uspehom igraju najelitnije evropsko klupsko takmičenje, ovaj dvodnevni aranžman donosi im lepu priliku da upoznaju jedan od najlepših gradova na svetu.

Barselona je glavni grad pokrajne Katalonije i drugi grad po veličini u Španiji. Nalazi se na obalama Mediterana, u dolini koja je okružena morem na istoku, planinama Sijera de Koljserola na zapadu, rekom Ljobregat na jugu i rekom Besos na severu. Barselona je grad prepoznatljiv zahvaljujući pre svega katedrali Sagrada Familija, nedovršenom delu čuvenog španskog arhitekte Antonija Gaudija, zatim Parku Guelj – mestu gde je poznati arhitekta živeo poslednjih 20 godina svoga života… Jedno od najprivlačnijih mesta je šetalište Las Ramblas koje se nalazi između Trga Katalonije i luke, ali su deo velike ponude I stadion Kamp Nou I I dvorana Palau Blaugrana gde će košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igrati svoj meč sa jednim od favorite za osvajanje ovogodišnje Evrolige.

Program putovanja:
22.Jan. 1.dan BEOGRAD – BARCELONA

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Polazak aviona za Barselonu, let JU6054 u 10h00; Dolazak u Barselonu 12h40 i transfer do hotela. Smeštaj u hotel; slobodno vreme za individualne aktivnosti; Noćenje.

23.Jan 2.dan BARCELONA

Doručak; slobodno vreme za individualne aktivnosti; Oko 19h transfer do hale Palau Blaugrana gde će se igrati utakmica 21. kola Eurolige 2019/20 između FC Barcelona i KK Crvena Zvezda, sa početkom u 21h00; transfer do aerodroma I čarter let za Beograd odmah po završetku utakmice.

O cenama ovog aranžmana koji se kreće već od 349 evra, izboru hotela ( u ponudi su hoteli Madanis I Viladomat Barcelona) I svim ostalim  tehničkim detaljima aranžmana svi zainteresovani mogu kontaktirati klupskog partnera Champions Travel na sledeće telefone I putem mejla:

011 4048 570 / 011 4048 571 / 011 4048 572 ili na e-mail bojana@championstravel.rs

Cena putovanja uključuje: avio prevoz na relaciji Beograd-Barcelona-Beograd čarter letom, aerodromske takse, 1 noćenje sa doručkom u izabranom hotelu (doručak – švedski sto), transfere prema programu putovanja, late check out u hotelu 23.januara, gradsku boravišnu taksu i troškove organizacije putovanja.

Cena putovanja ne uključuje
: ulaznicu za utakmicu, međunarodno putno osiguranje i individualne troškove putnika.

Budite uz Crvenu zvezdu u Barseloni !