Jedinstvena energija – To je Crvena zvezda (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts postavio je veoma visoke standarde kada je u pitanju najava utakmica. Spektakularni ambijent koji stvaraju Zvezdaši ove sezone je dobio podršku u najavama utakmica koja je do sada bila rezervisana samo za NBA terene. Kretivni tim KK Crvena zvezda je iz kola u kolo pokazivao ogromnu kreativnost, spajajući prebogatu klupsku tradiciju sa modernim vremenima. Drugačije nije bilo ni protekle srede protiv Žalgirisa.

Naime, u godini kada naša Crvena zvezda proslavlja 75. rođendan podsetili smo se vrednosti koje nas spajaju i to na jedan, nesvakidašnji i futuristički način koji je bez daha ostavio 15.874 navijača u ’’Štark areni’’. Senzacionalni video i audio efekat je teško prepričati, potrebno ga je doživeti, a ako niste bili u dvorani to sada možete učiniti putem vaših malih ekrana:

https://www.instagram.com/tv/B7a9AeYpOG7/?igshid=16wdrchyz8ug

Nažalost, rezultat protiv Žalgirisa je izostao, ali velika evroligaška borba za Crvenu zvezdu nastavlja se već u petak. U 19 časova u ’’Štark areni’’ zakazan je meč između crveno-belih i Albe. Vreme je za novi spektakl, a da bi on bio ispraćen pobedom potrebna je podrška Zvezdaša.

Vidimo se !