Svi u Arenu, jer svaka je važna!

Košarkaše Crvene zvezde u razmaku od samo 48 časova očekuje još jedan veliki ispit, utakmica 20.kola Evrolige sa ALBOM iz Berlina.

Crveno-beli desetkovani povredama i umorom u ritmu koji nije uobičajen /treća utakmica u 5 dana) dočekuju ekipu koja je pobedila Olimpijakos u utorak uveče u Pireju,i koja je po svom stilu igre jedinstvena u ovom takmičenju – veliki broj šuteva, poseda, kontranapada.

Zato košarkaše Crvene zvezde očekuje veliki posao u petak uveče. A da bi on bio dobro obavljen i misija uspešno završena potrebna je i podrška sa tribina jer samo zajedno možemo do cilja!

Crvena zvezda je i dalje jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Evrolige, i sa skorom 9-10 i dalje je u konkurenciji za visok plasman.

Zato je crveno-belima potrebna velika podrška u petak jer je svaka pobeda u Evroligi zlata vredna posebno ove sezone u kojoj se igra 7 duplih kola i u ligi u kojoj svako svakoga može, i pobeđuje svake nedelje.

KK Crvena Zvezda mts obaveštava i zvezdašku javnost da je klub kažnjen zbog “bacanja kikirikija u pravcu terena I zapisničkog stola” sumom od 1000 evra nakon utakmice 19.kola sa Žalgirisom. Pošto je očigledno da smo kao klub zbog velikih kazni pod posebnom lupom, još jednom apelujemo na sve koji dolaze na utakmice Evrolige i ABA lige, da se ponašaju sportski, da ne bacaju predmete u teren, da ne napadaju službena lica, da se pridržavaju svih instrukcija kluba o fer i sportskoj atmosferi na tribinama, jer se u suprotnom KK Crvena zvezda mts dovodi u nemoguć položaj da igra elitno takmičenje samo kako bi platio kazne. Navijajmo sportski i za Crvenu zvezdu!

Budite uz Crvenu zvezdu I pomozite momcima na terenu da u petak dođu do nove pobede u Evroligi i nastave borbu za visok plasman!

Svi u Arenu jer svaka je važna!

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1217917140944080896