Samo zajedno i u sportskom ambijentu, možemo da pobedimo EFES

Košarkaše Crvene zvezde mts u petak očekuje još jedna velika utakmica u Evroligi, protiv dobro poznatog rivala i ekipe koja je u dosadašnjem toku takmičenja pokazačla zašto je jedan od favorita da se ponovo nađe u finalu – Anadolu Efesa.

Meč u „Štark Areni“ označiće još jedan izuzetno naporan mini ciklus za crveno-bele u svakom smislu, i za igrače na terenu, i za klub organizaciono, jer će u rasponu od samo 5 dana ekipa Crvene zvezde igrati mečeve sa Anadolu EFES-om, Partizanom i Panatinaikosom.

Prvi izazov je svakako utakmica sa ekipom u kojoj ove godine ponovo izvanredno igra nekadašnji bek Crvene zvezde i veliki Zvezdaš, Vasilije Micić.

Tim koji ima skor 18-3, predstavljaće veliki izazov za crveno-bele, ali i veliki test za naše navijače koji su ovakvim utakmicama uvek znali da budu igrač više.

Klub zato poziva sve kojima je crveno-bela boja u srcu, da naprave u petak još jednu atmosferu za pamćenje i da pomognu ekipi da pokuša da dođe do velike pobede!

KK Crvena zvezda podseća da svi zajedno to moramo da uradimo u sportskim okvirima, u duhu fer pleja, da sportski bodrimo i pdržavamo tim jer je klub samo ove sezone na ime kazni, zbog pljuvanja sudija, bacanja tvrdih predmeta u teren, kovanica, upaljača, platio ogromnu sumu od preko 80 hiljada evra!

Ono što je za klub još veća briga je činjenica da će se svaka naredna kazna dovesti klub na ivicu suspenzije i mogućeg odigravanja utakmice pred praznim tribinama uz novčanu kaznu od više desetina hiljada evra!

KK Crvena zvezda u naredna dva meseca biće domaćin u Beogradu ekipama Panatinaikosa, CSKA, Makabija, Armanija, Zenita… Te utakmice imaće svoj smisao i svrhu samo ako Crvena zvezda bude imala podršku sa tribina iu svi zajedno budemo u mogućnosti da od tih utakmica igrom, atmosferom na tribinama napravimo spektakl kao i mnogo puta do sada.

Zato bez obzira na dešavanja na parketu, rezultat, sudijsku grešku, budite uz crveno-bele jer samo zajedno možemo do pobeda!

KK Crvena zvezda mts