Zvezdaši, fer, sportski i korektno protiv EFES-a!

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju večeras u utakmici 22.kola Evrolige ekipu koja je najozbiljniji kandidat za osvajanje trofeja – Anadolu EFES.

Turski tim koji je lider na tabeli 18-3 biće gost u „Štark Areni“ od 19 časova.

Beograd i navijače Crvene zvezde očekuje još jedan spektakl, i još jedna velika utakmica poput mnogih koje su crveno-beli igrali prethodnih godina i ove sezone!

Međutim, KK Crvena zvezda podseća da je naš klub i ove godine bio predmet velikih kazni od strane disciplinskog sudije Evrolige, i još jednom apeluje na sve da dođu ranije u halu, i posebno da ne zauzimaju prolaze i stepeništa.

Posebno podsećamo sve Zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vređaju protivnika, ne napadaju i ne vređaju I narušavaju fizički integritet službenih lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici 22.kola Evrolige.

Klub podseća da je zbog svih prekršaja ove sezone kažnjen po više osnova preko 80 hiljada evra od početka sezone, kao i zbirnim sumom od preko 200 hiljada evra od kada je počeo da nastupa u Evroligi! Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa čak I da dovede do pražnjenja hale!

Takođe, KK Crvena zvezda podseća da u “Štark Arena” nije dozvoljeno pušenje, i da zbog tog prekršaja klub takođe može biti kažnjen.

“Štark Arena se otvara 2 sata pre početka utakmice.

Napravimo još jedan ambijent i atmosferu za pamćenje po kome je KK Crvena zvezda već prepoznatljiva u Evroligi!