Crvena zvezda i IDEA ponovo obradovali Zvezdaše juniore

KK Crvena zvezda mts još jednom je na delu potvrdio da je program sezonskih i članskih karata ”Zvezdaš junior” pun pogodak. U novom druženju najmlađi Zvezdaši su imali priliku da upoznaju prvotimce Crvene zvezde i pri tom dobili poklone koje je pripremio sponzor crveno-belih kompanija IDEA.

KK Crvena zvezda mts je uvek najviše cenio bezrezrvnu i iskrenu podršku Zvezdaša, a u tome su najčešće prednjačili oni najmlađi. Takva strast, ta iskrena radost prilikom svakog postignutog koša njihovih heroja je zaista neprocenjiva, a neretko je i ovekovečena fotografijama koje su obilazile društvene mreže i ponosno predstavljali iskrenu emociju premo crveno-belim bojama.

S toga, uoči sezone 2019/2020 klub sa Malog Kalemegdana je pripremio program sezonskih i članskih karata ”Zvezdaš junior”. Odlučeno je da tribina D u dvorani ”Aleksandar Nikolić” ponese taj naziv, a roditelji su uz svoju sezonsku ulaznicu mogli svojim naslednicima da obezbede mesto na svim utakmicama u kojima je Crvena zvezda domaćin kupovinom sezonske karte ”Zvezdaš junior”. Tako je tribina D postala mesto druženja mališana na svakoj utakmici Evrolige i ABA lige, stekla su se brojna nova prijateljstva, a da se ona dodatno učvrste pobrinuo se njihov voljeni klub koji je do sada organizovao brojna druženja sa prvotimcima Crvene zvezde, a mališani nikada nisu odlazili praznih ruku.

Tako je bilo i na Bežanijskoj kosi gde je IDEA prodajni objekat na kratko zamenio dvoranu. Nikola Jovanović, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Marko Jagodić-Kuridža odvojili su ono malo preostalog vremena u zgusnutom rasporedu utakmica i treninga da se druže sa Zvezdašima juniorima. Taj događaj okupio je veliki broj vlasnika sezonske ulaznice ”Zvezdaš junior” koji su imali priliku da se fotografišu sa igračima, ali i da im postave brojna pitanja na koje su oni neumorno odgovarali, a kako i ne bi jer su i oni nekada bili mladi talenti koji su imali svoje uzore u najjačim evropskim takmičenjima.

Moj uzor je bio moj otac koji je igrao profesionalno košarku i uz njega je bilo gotovo nemoguće da ne zavolim igru pod obručima. Volim ovakva druženja jer uvek u našim najmlađim navijačima prepoznam sebe kada sam bio u njihovim godinama i maštao da baš kao moj otac zaigram košarku na profesionalnom nivou. Verujem da ćemo u organizaciji kluba i IDEA imati još mnogo ovakvih druženja jer ništa nije lepše nego provoditi vreme sa decom koja iskreno vole košarku i Crvenu zvezdu”, istakao je Jovanović.

Mališane je zanimalo zašto Boriša Simanić voli košarku, a Ognjen Dobrić je Zvezdašima juniorima govorio o značaju sporta u njegovom odrastanju što je posebno značajno imajući u vidu da se danas mnoga deca pre odlučuju da slobodno vreme provode uz kompjutere i telefone.

Iskren da budem veoma mi prija što sam na ovakvom događaju jer mnogo volim decu. Kao otac, meni su deca istinska inspiracija na terenu, a kada vidite da imate ovakvu podršku od malih Zvezdaša nemate drugu opciju nego da date sve od sebe na terenu. Poručio bih im i javno ovom prilikom da ćemo dati sve od sebe da ih ne razočaramo na narednim utakmicama”, istakao je Marko Jagodić-Kuridža.

Sezonska ulaznica ZVEZDAŠ JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-15 godina.

Pokretanjem i promocijom ovog programa KK Crvena zvezda mts želela je uključi što veći broj novih Zvezdaša u milionsku armiju koja prati naš klub, ali im ujedno I da mogućnost da postanu članovi I prkatično na ovaj način učestvuju u životu I kluba, ali mu I pomognu u njegovom funkcionisanju!

Ovom prilikom klub podseća da posedovanje kartice i članstvo u programu Zvezdaš Junior donosi brojne pogodnosti, koje svako zainteresovan može videti u posebnom delu klupskog sajta.

Svi mališani su na kraju druženja od Zvezdinog partnera kompanije IDEA dobili prigodne paketiće, a to je praksa koja je započela još kupovinom sezonskih ulaznica i nastavila se na svakom narednom druženju. IDEA je prepoznala ovaj projekat koji zajedno sa Crvenom zvezdom uspešno sprovodi.

Druženje na Bežanijskoj kosi je bila samo jedno u nizu, a u nastavku sezone biće ih još.

Zvezdaši juniori, hvala za podršku! Vidimo se u dvorani!