Zvezdaši, fer i sportski protiv Panatinaikosa!

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u sredu od 19 časova ekipu Panatinaikosa u 23. kolu Evrolige.

Višestruki prvak Evrope nalazi se u odličnoj formi i zauzima 6. mesto na tabeli Evrolige pa je jasno da crveno-bele u ‘’Štark areni’’ ne očekuje ni malo lak posao.

Utakmice sa ‘’zelenima iz Atine’’ uvek su bile jedinstveni spektakl. Ambijent u Beogradu je nadaleko čuven, ali protiv Panatinaikosa je po pravilu predstavljao nešto posebno. Nema sumnje da će tako biti i ovog puta, ali prava podrška klubu će pored glasnog huka biti samo ukoliko navijamo fer i sportski!

KK Crvena zvezda podseća da je naš klub i ove godine bio predmet velikih kazni od strane disciplinskog sudije Evrolige, i još jednom apeluje na sve da dođu ranije u halu, i posebno da ne zauzimaju prolaze i stepeništa.

Posebno podsećamo sve Zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vređaju protivnika, ne napadaju i ne vređaju i narušavaju fizički integritet službenih lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici 23. kola Evrolige.

Klub podseća da je zbog svih prekršaja ove sezone kažnjen po više osnova preko 80 hiljada evra od početka sezone, kao i zbirnim sumom od preko 200 hiljada evra od kada je počeo da nastupa u Evroligi! Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa čak i da dovede do pražnjenja hale!

Takođe, KK Crvena zvezda podseća da u “Štark Arena” nije dozvoljeno pušenje, i da zbog tog prekršaja klub takođe može biti kažnjen. Prekršaj ove uredbe je kažnjivo i zakonima koje propisuje država Srbija.

“Štark Arena se otvara dva sata pre početka utakmice. Napravimo još jedan ambijent i atmosferu za pamćenje po kome je KK Crvena zvezda već prepoznatljiva u Evroligi! Fer i sportski bodrimo crveno-bele!