Crvena zvezda i Faje se razišli kao prijatelji

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo ugovor Mohamedom Fajeom.

Mo Faje je igrajući celu prošlu, i deo ove sezone, sa našim klubom osvojio tri trofeja, i bio deo aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Fajeu na svemu što je pružio na terenu i van njega kao igrač Crvene zvezde. Takođe, klub izražava zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način.

Mo Faje: „Dragi Zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku,šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zapolsenim u klubu svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub. Ovo je bilo lepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja“

Faje je posle Derika Brauna i Nemanje Nenadića (KK Mega – pozajmica) treći igrač iz aktuelnog sastava koji je promenio sredinu.

KK Crvena zvezda Deriku i Mohamedu želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere.

KK Crvena zvezda mts