Braun kandidat za najboljeg defanzivca Evrolige!

KK Crvene zvezde mts nakon 24 odigranih kola zauzimaju desetu poziciju na tabeli Evrolige. Crveno-beli su upisali 10 pobeda, a po individualnom učinku jedan od najboljih igrača ekipe je Lorenzo Braun. To su vrednovali i Zvezdaši koji su ga čak tri meseca u nizu izabrali plejmejkera crveno-belih za najboljeg igrača.

Sjajne timske partije Zvezde, koja se svrstava u red najboljih odbrana Evrope potpuno sa pravom, sada nailaze i na individualna priznanja. Naime, Lorenzo Braun je u izboru Evrolige ušao u uzak krug kandidata za najboljeg defanzivca Evrolige.

Takođe, Evroliga je objavila najboljih 10 zakucavanja i blokadi za mesec januar. U oba izbora svoje mesto su našli crveno-beli prvotimci. Marko Jagodić-Kurdiža je zauzeo deveto mesto u izboru najboljih zakucavanja, pomenuti Lorenzo Braun šesto. Podsetite se ovih vanserijskih poteza:

Takođe, u odabiru najboljih blokada ponovo se našao plejmejker crveno-belih. Braun je zauzeo šestu poziciju u ovom odabiru, a i ne čudi kada je reč o jednom od najboljih defanzivaca Evrolige: