Rođendanski spektakl ovekovečen velikom pobedom

Za sve kojima je crveno-bela boja u srcu 4. mart je poseban datum. Baš tog dana 1945. godine je na nebu zasjala naša Crvena zvezda! 75 godina kasnije crveno-beli su u slavljeničkom ambijentu dočekali Makabi i upisali veliku pobedu.

Košarkaši Crvene zvezde mts zabeležili su 11. evroligašku pobedu u ovoj sezoni. Fenomenalna partija crveno-belih protiv Makabija bila je svojevrsan poklon svim Zvezdašima, a da ne ostane samo na izvrsnom izdanju izabranika Dragana Šakote pobrinuo se menadžment kluba.

https://www.instagram.com/tv/B9ec3VUJ7Hz/?igshid=fg9wrxemah1o

Naime, uoči početka meča održan je spetkakl svojestven samo kreativnom timu KK Crvena zvezda mts. Vrhunski audio-vizuelni doživljaj za sve Zvezdaše bio je ovog puta u potpunosti ispraćen motivima prebogate istorije košarkaške sekcije Crvene zvezde. Bilo je premalo vremena da se prikaže sve šta je obeležilo 75 trofejnih i uspešnih godina, ali je i to bio izazov da u tek nešto više od minuta predstavimo Zvezdinoj publici, ali i čitavoj Evropi ono što jesmo. A, mi smo Crvena zvezda! Nekada slika govori više od bilo kojih reči, a nema sumnje da je tako bilo u toku ovog jedinstvenog spektakla.

Svojevrsni šou na poluvremenu bio je rezervisan za članove ‘’Kluba 100’’, ali i veliki projekat koji je pokrenuo KK Crvena zvezda mts. Klub je odlučio da u čast svih nas koji nosimo crveno-bele boje u srcu predstavi novu pesmu pod nazivom ‘’Igraj Zvezdo’’.

Dugo planirani projekat koji je uz pomoć menadžmenta kluba vodio veliki Zvezdaš Nikola Demonja uspešno je završen. Na taj način cela crveno-bela porodica dobila je svoju novu pesmu koja će odzvanjati u hali, na stadionu i na svim ostalim mestima gde sportisti Crvene zvezde biju bitke za voljeni grb. Na poluvremenu velike pobede Crvene zvezde protiv Makabija, publika je imala priliku da čuje premijerno izvođenje ove numere koja je autorsko delo ‘’Nikole Demonje i prijatelja’’. U izvođenju numere osvedočenom Zvezdašu Demonji pomgla je njegova naslednica Nia. Zvezdaštvo se prenosi sa generaciju na generaciju, a Nia je bila hrabra koliko i prvotimci Crvene zvezde, savladala tremu i pobrala veliki aplauz ‘’Štark arene’’.