Euroleague United: Bili Beron i Nikola Vučević

Sigurni smo da svi pratite veoma zanimljive i pre svega korisne treninge koje na Evroliginom Instagram profilu svakodnevno vodi prvotimac Crvene zvezde Bili Beron. Iz dana u dan Beron pokazuje veoma zanimljive vežbe koje je moguće raditi u kućnim uslovima i na taj način održavati formu. Zdravlje je apsolutno na prvom mestu, a da bi se ono najbolje sačuvalo važno je da u borbi protiv nevidljivog i opakog neprijatelja, važno je da svi ostanemo kod kuće.

To nam svojim treninzima i savetima svakodnevno poručuje Bili Beron koji je i u petak imao posebnog gosta u svojoj ‘’emisiji’’. To je bio NBA igrač Orlando Medžika i osvedočeni Zvezdaš Nikola Vučević. O njegovim igračim kvalitetima je suvišno govoriti jer brojna NBA priznanja i fantastični učinci govore dovoljno za sebe, a njegovo Zvezdaštvo takođe nikada nije tema razgovora. On nikada ne propušta priliku da podrži Crvenu zvezdu čak i sa daleke Floride, a kada god mu to obaveze dozvole on je u dvorani gde bodri crveno-bele.

Nimalo slučajno, jedna od tema razgovora Bilija Berona i Nikole Vučevića bila je baš Crvena zvezda. Prvobitno su razgovarali o načinu na koji obojica treniraju u ovim specifičnim, kućnim uslovima. Razmenili su svoja NBA i evroligaška iskustva, govorili o specifičnoj situacije zbog pandemije COVID-19, ali i o temama koje najviše zanimaju brojne Zvezdaše. Zanimljivo je da je Vučević učestvovao u ‘’live-u’’ preko zvaničnog profila KK Crvena zvezda mts jer nema svoj nalog, a nikako nije želeo da odbije poziv prvotimca crveno-belih.

Beron je prvo pitao Nika (nadimak pre svega u SAD koji je koristio i Bili) koji mu je omiljeni igrač u Evroligi.

’’To je teško pitanje. Veliki sam navijač Crvene zvezde, još od kada sam odrastao.  Pratio sam vaše igre ove sezone i radovao sam se plejofu. Ne bih izdvojio nikog posebno. Voleo sam Dijamatidisa, on je legenda. Kada sam bio mlađi imao sam ih i mnogo više, ali kada si i sam igrač na košarkaše gledaš iz totalno druge perspektive’’, istakao je Vučević.

Bilija je zanimalo ko je omiljeni Vučevićev igrač koji je branio boje Crvene zvezde.

’’Nisam bio spreman za ovo pitanje. Ne znam da li ga znaš, on je igrao za Crvenu zvezdu kada sam imao možda 13, 14 godina. To je Leri O’Benon, takođe tu je i Skuni Pen koji je bio jedan od prvih Amerikanaca koji su igrali u Zvezdi. Takođe, Gurović..’’, rekao je Nikola Vučević.

Ostatak veoma zanimljivog razgovora ove dvojice igrača možete pronaći na instagram profilu Evrolige u vidu ’’story-a’’. Pozivamo vas da pogledate i trening Bilija Berona i da ostanete atkivni kod kuće i održavate sportski duh.

Zvezdaši, zajedno i do pobede protiv nevidljivog protivnika! Poruku za sve kojima je crveno-bela boja u srcu imao je Nikola Vučević na kraju razgovora

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1251192401076654080