Krenuli crveno-beli!

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su u utorak na Malom Kalemegdanu prvi trening posle dvomesečne pauze i tako započeli trenažni proces nakon dugogo odsustva sa terena izazvanog pandemijom virusa Covid-19.

Trening je prema ranije utvrđenom planu i po svim preporukama vodio kondicioni trener prof. Saša Lukman jer je nakon dobijenih rezultata laboratorijskih analiza, akcenat stavljen na postepeno uvođenje i povratak igrača u trening nakon pauze koja je za profesionalne sportiste bila izuzetno duga.

Stručni štab na čelu sa prvim trenerom Draganom Šakotom okupio je na terenima “One Team” koji su obnovljeni 2018.godine uz saradnju sa Evroligom sve domaće igrače koji su pod ugovorom sa KK Crvena zvezda, kao i jednog stranog igrača Majkla Odža: Kapitena Branka Lazića, Ognjena Dobrića, Vladimira Štimca, Dejana Davidovca, Marka Jagodića Kuridžu, Borišu Simanića, Nemanju Nenadića, Nikolu Jovanovića, Marka Pavićevića i Lazara Vasića.

Crveno-beli (domaći i igrači i Majkl Odžo) do kraja nedelje treniraće na otvorenim terenima kluba po već utvrđenom planu i programu, a KK Crvena zvezda će svakodnevno obaveštavati javnost o svim aktivnostima prvog tima.

KK Crvena zvezda mts