Saša Obradović je trener Crvene zvezde!

U našoj kući, među zidinama Kalemegdana, KK Crvena zvezda mts predstavio je novog šefa stručnog štaba – Sašu Obradovića. Tinjala je želja, međusobna, a sada su se i stekli uslovi da Zvezdino dete posle 15 godina uspešne trenerske karijere ponovo dođe u svoju kuću i postane prvi trener crveno-belih.

To je danas i ozvaničeno. U prisustvu velikog broja novinara održana je konferencija pod otvorenim nebom, a saveznik je bilo i varljivo vreme. Izlazak Saše Obradovića iz prostorija kluba pratilo je sunce baš kao i taktovi pesme koji su govorili da je crveno-bela legendarna šestica ponovo u voljenom klubu. Sada u nekoj drugoj ulozi za koju i predsednik kluba Nebojša Čović veruje da je najbolji mogući izbor.

Saša Obradović je preuzeo reč, a pored predsednika kluba uz njega su bili i novi članovi stručnog štaba – prvi pomoćnik Dušan Marković, zatim Milenko Bogićević i Dušan Marković.

‘’Hvala Nebojši Čoviću što mi je ukazao poverenje i čast. Sebe smatram delom istorije Zvezde. Mislim da sam tokom ovih godina zaslužio da budem trener. Ne plašim se, spreman sam i fizički i psihički da iznesem valika očekivanja. Hvala i agentu Mišku Ražnatoviću koji je mnogo uradio da budem trener Zvezde. Svestan sam odgovornosti i jakih očekivanja. Crvena zvezda će igrati modern košarku na obe strane terena. Moramo da napravimo dobar tim za težak raspored. Imam obećanje da će klub to podržati. Cilj svih nas je da napravimo jak tim i da predstavljamo Srbiju na najbolji mogući način. Smatram sebe delom ove kuće, svakog ovog kamena, istorije Zvezde. Mislim da sam svih ovih godina zaslužio da budem trener Zvezde. svestan sam očekvianja, spreman sam fizički i psihični da izdržim to’’, istakao je Obradović.

Novi članovi stručnog štaba Crvene zvezde i prvi trener dobili su prigodne poklone od kluba koje je podelio tim menadžer Nebojša Ilić. Legendarna ‘’šestica’’ je dobila retro dres sa svojim brojem i prezimenom, a direktor kluba Filip Sunturlić poželeo je Obradoviću dobrodošlicu u ime kompletnog menadžmenta i svih zaposlenih i dodelio mu uramljeni poklon ‘’Klub 100’’. Podsećamo, za 75. rođendan kluba KK Crvena zvezda je oformo taj klub koji sadrži sve prvotimce koji su imali 100 i više nastupa u crveno-belom dresu. Jedan od njih je naravno i Saša Obradović koji je u svojoj kući primio plaketu.

Vreme je za nove uspehe, nove rekorde. Trofeji, uspesi, neverovatne brojke iz igračkih dana su temelj. Emocija koju nesumnjivo Saša Obradović ima prema Crvenoj zvezdi, njenim navijačima, a ona je obostrana je temelj za velika dela!

U našoj kući, među zidinama Kalemegdana, KK Crvena zvezda mts predstavio je novog šefa stručnog štaba – Sašu Obradovića. Tinjala je želja, međusobna, a sada su se i stekli uslovi da Zvezdino dete posle 15 godina uspešne trenerske karijere ponovo dođe u svoju kuću i postane prvi trener crveno-belih.#kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam

Posted by KK Crvena zvezda on Среда, 10. јун 2020.