3D Maping koji je osvojio Evropu – Zvezdaši, glasajte!

Utakmice KK Crvena zvezda mts važe za istinski spektakl, a za to su najzaslužniji Zvezdaši koji iz godine u godinu ispunjavaju dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ i ’’Štark arenu’’ u broju koji je za ponos. Odanost klubu i vernost su dolazili nebrojano puta na ispit, a kada je bilo najvažnije crveno-beli su uvek imali taj vetar u leđa koji je često donosio prevagu.

Poseta u hali je stvar kojom se Klub sa pravom ponosi, a tokom prethodnih sezona menadžment Crvene zvezde vodio je računa da sadržaj u dvorani bude dodatno obogaćen u skladu sa svetskim trendovima, ali pre svega u skladu sa tim šta Zvezdina publika zaslužuje.

U sezoni 2019/2020 navijači Crvene zvezde, ali i celokupna evropska košarkaška javnost, imali su prilike da vide nešto do tada neviđeno na parketima Starog Kontinenta. Uvertira utakmica dobila je potpuno novu dimenziju zahvaljujući menadžmentu crveno-belih i kreativnom timu KK Crvena zvezda mts. Jedinstveni audio-vizuelni spektakl i 3D maping koji je iznova i iznova imao potpuno nove tematike, pratio aktuelne teme i istorijske momente za koje su Srbija, Beograd i Crvena zvezda neraskidivo vezani. Iz kola u kola sevali su blicevi u dvorani, publika ostajala bez daha, a putem društvenih mreža govorilo se o nestvarnom ambijentu ne samo u Srbiji nego i širom Evrope. Opšti je utisak da je KK Crvena zvezda mts doneo u Evroligu nešto potpuno novo i postavio visok standard audio-vizuelnog doživljaja.

Sve Zvezdaše pozivamo da svojim glasovima na sajtu https://kkcrvenazvezda.rs/glasanje/ izaberu ‘’Pregame show’’ koji ih je najviše impresionirao ili onaj koji će najviše pamtiti. Na zvaničnom klupskom youtube kanalu možete još jednom da se podsetite kako je to izgledalo, a putem društvenih mreža kluba slobodno ostavite komentare sa utiscima ili eventualnim sugestijama.

Do sledećeg spektakla, bodrite Crvenu zvezdu i glasajte.