Još jedan supertalenat u dresu KK Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts nastavio je sa angažovanjem najtalentovanijih mladih igrača dovođenjem još jednog supertalenta rođenog 2005. godine.

Pavle Mišić, reprezentativac Srbije i dosadašnji član OKK Junior iz Niša, potpisao je u ponedeljak višegodišnji stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda!

Pavle je visok 209 centimetara igra na poziciji krilnog centra rođen je 05.10.2005. godine i poput njegovih prethodnika i budućih saigrača, jedan je od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Član je reprezentacije Srbije za igrače do 15 godina.

KK Crvena zvezda mts je u prethodnih 15 dana potpisao i višegodišnje ugovore sa Topićem, Vudragovićem, Gagićem i Gačićem (svi rođeni 2005.godine) a dolaskom Pavla Mišića (za koga su tokom prethodnih meseci, kao i kod Gačića bili zainteresovani najveći španski klubovi) naš klub je uradio veliki posao u ojačanju mlađih selekcija KK Crvena zvezda:

Ovo je velika čast za moju porodicu i mene, ne potpisuje se za Crvenu zvezdu svaki dan. Ali ovim ništa nije gotovo, nego je tek početak! Očekuje me veliki posao, mnogo rada, treninga, puno dokazivanja. Uzor i neko na koga se ugledam i ponašanjem na terenu, i van njega je Nikola Mirotić, sjajan čovek i veliki igrač. Sada se radujem svemu što dolazi u Crvenoj zvezdi, svakako će mi biti lakše i zbog toga što većinu momaka koji igraju, ili koji su poput mene stigli u klub prethodnih dana, znam i iz reprezentacije.  Sada je pred nama veliki posao, zajednički treninzi, utakmice… Mnogo sam srećan zbog današnjeg dana, ali i svestan da je ispred mene dug put i sada je sve na meni! rekao je Pavle Mišić prilikom potpisa ugovora sa KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda mts obavio je ogroman posao tokom juna dovođenjem 5 supertalentovanih dečaka u svoje redove, čime je pokazao i još jednom dokazao da je poželjna i prava sredina za sve koji žele vrhunske uslove za rad i igrački napredak, za dobrobit srpske košarke i Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda mts