Hol novi plejmejker Crvene zvezde!

Hol, nekadašnji organizator igre  grčkog Promiteasa iz Patre ima 28 godina, visok je 193 centimetara, a sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor što pokazuje nameru kluba da stvori oslonac tima i kostur za više sezona.

Hol je odličnim igrama skrenuo pažnju na sebe igrajući za najprijatnije iznenađenje Evrokupa i klub koji je poslednjih godina u vrhu grčke košarke ekipu „Promiteasa“.

U Patri se u potpunosti afirmisao na poziciji organizatora igre koji je razigravao sve saigrače i koji je bio jedan od ključnih figura u uspesima svog tima. Studentske godine i prve ozbiljnije korake pravio je na  Univerzitetu Merser, a profesionalnu karijeru započeo je u italijanskoj Pistoji. Nakon toga nastupao je za Kantuu, nemačkom Bonu, Kolososu sa Rodosa i Ciboni.

KK Crvena zvezda mts posebno izražava zadovoljstvo što je ovaj plejmejker u konkurenciji nekoliko evroligaških i klubova koji imaju najveće ambicije u Evrokupu, izabrao Crvenu zvezdu kao klub za potpunu afirmaciju i najveći korak u svojoj profesionalnoj karijeri.

Hol je četvrto pojačanje KK Crvena zvezda mts u ovom prelaznom roku, a o svim daljim aktivnostima na transfer tržištu klub će se oglašavati na svom zvaničnom sajtu i ostalim platformama kluba.

Lengston, dobro došao u Crvenu zvezdu!