Zvezdaši izabrali najbolji 3D maping

Menadžment KK Crvena zvezda mts pobrinuo se da u prethodnoj sezoni svim posetiocima utakmica crveno-belih priušti veoma atraktivan sadržaj i van terena. Sve te aktivnosti naišle su na fenomenalan odjek, kako kod Zvezdaša tako i van granica regiona. To je bio i bitan faktor da marketing Crvene zvezde osvoji srebro u izboru za najbolju strategiju u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa.

Ipak, ono što je posebno oduševilo celo košarkašku javnost jeste jedinstveni audio-vizuelni spektakl. Uoči svake utakmice kada bi se zaglušila svetla u dvorani na centru terena su Zvezdaši imali priliku da vide neverovatan 3D mapping. Bio je veoma težak zadatak za kreativni tim Crvene zvezde mts da za svaku utakmicu napravi nešto potpuno novo i drugačije, ali su crveno-bele boje i simboli kluba večita inspiracija pa je proizvod bio zaista spektakularan.

Zvezdaši su pred sobom imali težak zadatak, da izaberu najbolji performans pre utakmice. Tesnu pobedu odneo je 3D maping iz 28. kola Evrolige, a ispostaviće se i poslednjeg u prethodnoj sezoni koja je nažalost ranije okončana usled globalne pandemije virusa Covid-19.

Međutim, sigurno je da će tu utakmicu Zvezdaši pamtiti po dobru. Na utakmici protiv Makabija prosavljali smo veliki jubilej, 70. rođendan naše Crvene zvezde. U audio-vizuelnom performansu pre utakmice bilo je kratko sažeta prebogata istorija kluba sa Malog Kalemegdana i to je po izboru navijača bio i najbolji 3D maping. On je odneo pobedu sa 23.15 odsto glasova, tik iznad prvog mapinga u sezoni iz 2. kola Evrolige u kom su se sastali Crvena zvezda i Fenerbahče (21.81 odsto glasova). Treću poziciju zauzeo je spektakl sa utakmice protiv Olimpijakosa (14.43 odsto glasova), dok je četvrto mesto zauzeo 3D maping iz 17. kola Evrolige u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Bajern Minhen (13.42 odsto).

Zvezdaši, hvala na podršci! KK Crvena zvezda mts vas poziva da čuvate zdravlje jer je to sada najbitnije i verujemo da ćemo uskoro ponovo biti zajedno, a mi vam obećavamo nove spektakularne utakmice i ambijente za pamćenje!

https://www.instagram.com/p/CC5eEPyp3QS/