Simonović: Jedva čekam da se ponovo sretnemo

KK Crvena zvezda mts veoma je ponosan na činjenicu da brojni igrači koji su karijeru nastavili u najjačim ligama sveta govore o periodu u klubu sa Malog Kalemegdana kao onom najlepšem i najuspešnijih. Jedan od igrača koji je uvek rado viđen u crveno-beloj opremi je Marko Simonović. Nakon uspešne sezone koju je delom proveo u ABA ligi, a završnicu u Unikahi, sjajni strelac je ponovo u svojoj kući – Crvenoj zvezdi.

Takva vest naišla je na oduševljenje svih Zvezdaša koji su brojnim porukama na društvenim mrežama praktično ‘’zasuli’’ Simonovića. On je imao jasnu poruku za sve kojima je crveno-bela boja u srcu, poslao je sa odmora koji sa porodicom provodi na Zlatiboru:

‘’Pre svega želim da vas pozdravim i da vam se zahvalim na svim porukama, toj količini ljubavi za koju znate da je obostrana. Hvala vam puno i kao što sam rekao jedva čekam da počnemo, da krene sezona, da se ponovo sretnemo, da vidimo i podržavamo jedni druge i da pobeđujemo zajedno. Nadam se da će se sve rešiti veoma brzo i sezona krenuti uskoro. Nadam se da ćemo uskoro zajedno biti na terenu. Puno pozdrava za sve, veliko srce, nadam se da ste dobro i ostanite zdravi’’, istakao je Simonović.

https://www.instagram.com/p/CDEwXm4J6k-/?utm_source=ig_web_copy_link